Apple Mac Bilgisayar Kullanıcı Kitlesi Kimlerdir?

ArmegedonTeam

Hectopat
Yer
Condor
Daha fazla  
Arkadaşlar benim uzun zamandır merak ettiğim ve cevabını bulamadığım bir konu. Mac bilgisayarların Windowstan ne farkı var? İkisi de aynı özelliklere sahip değil mi? Size göre hangi bilgisayar daha iyi? Mac bilgisayarları daha çok kim tercih eder? Gerçekten de bir kere satın aldıktan sonra uzun yıllar sıkıntısız kullanabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple şirketi kendi cihazını ve yazılımını üreten bir firmadır. Cihazı ve yazılımı birbiriyle tam uyumlu çalıştığından, çok kararlı ve hızlı çalışır. Kullanıcı kitles; tasarım, grafik, animasyon, film sektörü, stüdyo vb. diye uzar gider. En basit örnek verirsek; macbookpro c2d, 4gb ram & nvidia 256mb olan sistem; kendinden 2-3 kat iyi olan hackintosh sistemi hız ve uyum ayrıca kararlılık konusunda geçiyor. Şahsen yaşadım. Daha fazla anlayabilmeniz için; kullanmanız lazım.

Windows; oyun ve ofis ortamı.
Linux; özgür ve açık kaynak ortam.
OS X; tasarım, grafik, animasyon, film sektörü, stüdyo vb.

Saygılar;
KemalALKIN

Bende muzik icin kullaniyorum, Windowsla arasinda cok fark var cok hizli calisiyor. Performans super, bilgisayar ortaminda muzik uretmek icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…