GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 14 Mayıs 2023 #11 Mİ10.hype dedi: Bende alınmaz diyorum asla alma diyorum anlayamadınız. Galiba. Genişletmek için tıkla... Oyun için almayacağım zaten okul için alacağım sadece oynatırmı merak ettim
Mİ10.hype dedi: Bende alınmaz diyorum asla alma diyorum anlayamadınız. Galiba. Genişletmek için tıkla... Oyun için almayacağım zaten okul için alacağım sadece oynatırmı merak ettim
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 935 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #12 GaJente dedi: Oyun için almayacağım zaten okul için alacağım sadece oynatır mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman Mac al okul içinse.
GaJente dedi: Oyun için almayacağım zaten okul için alacağım sadece oynatır mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman Mac al okul içinse.
U umtbra Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Saçma olacak ama WoW oynatirmi? Swift icin macbook baktim ama butceyi aştı. Hazir klavye mouse monitör varken mac mini almak mantikli geldi. Eşimi ikna etmek icin WoW oynatmasi yeterli onun icin soruyorum
Saçma olacak ama WoW oynatirmi? Swift icin macbook baktim ama butceyi aştı. Hazir klavye mouse monitör varken mac mini almak mantikli geldi. Eşimi ikna etmek icin WoW oynatmasi yeterli onun icin soruyorum