Apple Mac Mini M4 16 GB RAM 256 GB SSD için monitör önerisi

kitkatttt

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 7840HS w/ Radeon 780M Graphics
Ram: 8+8 16 GB DDR5
Ekran Kartı:RTX 4060 Laptop GPU
Başlıkta da yazdığım gibi, öneriye ihtiyacım var. Tekstil kalıp uygulaması wearcade uzaktan bağlanmak için Mac mini + Mac miniyi kaldıracak aşırıya kaçmayan ortalama 10-15k fiyat bandında, 10kdan daha aşağısı da olabilir düzgün bir monitör arıyorum. Type-C ile mi bağlanırsam daha düzgün çalışır yoksa HDMI mi bilmiyorum. Onun da bilgisini verebilirseniz sevinirim.

Bütçe aralığınızda çok seçenek olacaktır. Oyun içinde aramadığınız için daha büyük 4k 60hz monitörleride değerlendirebilirsiniz aslında.

4k VA paneller:
32"
43"

Hangi kablo ile bağladığın fark etmiyor. Ben hdmi ile type c to dp ile ve type c ile 3 farklı yöntem ile bağladım bir farkları yok.

Son düzenleme:
Merhaba Asus 24VQ93a Gaming kullanıyorum çok memnunum. 5000 tl gibi fiyatı var ve 180hz, 1 ms gecikmeli. Display port ile bağlanıyorum ve 180hz veriyor. Renk ve görüntü kalitesi çok iyi. İkinci alternatif olarak MSI Mag 256f i incelebilirsiniz. Bu monitörler Apple'ın monitörlerinden çok daha seri ve akıcı görüntü aktırımı yapıyor, bilginiz olsun. Çünkü ekran hızı yüksek, gecikme hızı çok düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı