Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #11 Yehetto dedi: Açık öğretim lisesindeyim. Acaba alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Öğrenciler -Türkiye’deki bir öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir. Siz de bu şartı sağladığınıza göre alabilirsiniz, bir sorun yaşamazsınız.
Yehetto dedi: Açık öğretim lisesindeyim. Acaba alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Öğrenciler -Türkiye’deki bir öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir. Siz de bu şartı sağladığınıza göre alabilirsiniz, bir sorun yaşamazsınız.
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 21 Ocak 2021 #12 Yehetto dedi: Açık öğretim lisesindeyim. Acaba alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hesap açıp sipariş veriyormuş gibi yapın, orada öğrenci belgesi kontrolü yapılıyor, orayı geçerseniz alabilirsiniz.
Yehetto dedi: Açık öğretim lisesindeyim. Acaba alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hesap açıp sipariş veriyormuş gibi yapın, orada öğrenci belgesi kontrolü yapılıyor, orayı geçerseniz alabilirsiniz.