Apple MacBook Pro 2019, Intel Core i9 9880H alınır mı?

Gözcü7

Hectopat
Daha fazla  
Apple MacBook Pro 2019 Intel Core I9 9880H almayı düşünüyorum. Video operatörlüğü yapıyorum, beni bir süre idare edecek bir laptopa ihtiyacım var. Bu fiyat bandında mantıklı olur mu? Ekran kartı ve işlemci gücü önemli. Siz ne dersiniz?

Bu fiyata Air M2 almak kurgu için çok daha güvenli. Ayrıca bu fiyata bu cihazın 2. elde Radeon Pro 5500M modelleri çıkabiliyor. Cihaz güzel ama bu fiyata mantıksız. Ayrıca attığınız cihaz da 2. el unutmayın.

Apple'ın M silikon işlemcili pro laptoplarından sonra çıkan en iyi cihazı diyebilirim. İkinci el olduğunu göz önünde bulundurun.

Bu fiyata M.2 almak kurgu için çok daha güvenli. Ayrıca bu fiyata bu cihazın 2. elde Radeon Pro 5500M modelleri çıkabiliyor. Cihaz güzel ama bu fiyata mantıksız.

Pardon yazmayı unutmuşum, işim gereği kullanacağım uygulamalar için Windows kuracağım o yüzden Intel işlemcili olmalı.

O halde bu bilgisayar işinizi her türlü görür.

Cihaz'ın ekran kartı zaten Radeon Pro 5300M değil mi? 2. el olduğunun farkındayım ayrıca.

Pardon yazmayı unutmuşum, işim gereği kullanacağım uygulamalar için Windows kuracağım o yüzden Intel işlemcili olmalı.

O zaman olabilir ama 2. elde Radeon Pro 5500M 8 GB ve 4 GB olarak modeller mevcut, sizin attığınızdan daha güçlü bir GPU'ya sahip olanlar var. Onlara da bakmanızı öneririm. Siz 5300M model atmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…