arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 930 Çözümler 4 Dün 22:54 #1 Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:04
Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi?
TheMaZi Hectopat Kek günü Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.997 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:05 #2 arabacı adam dedi: Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdanınızın içine bir tag cihazı koysanızda işinizi görür.
arabacı adam dedi: Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdanınızın içine bir tag cihazı koysanızda işinizi görür.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #3 arabacı adam dedi: Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Bu sefer cüzdanı kaybetseniz telefonda giderArkadaşın dediği gibi tag atın gitsin.
arabacı adam dedi: Nakit kullanan birisi değilim 2-3 kartım var. Çok sık cüzdan kaybediyorum. Bul uygulamasında konumu gözüküyor diye duydum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Bu sefer cüzdanı kaybetseniz telefonda giderArkadaşın dediği gibi tag atın gitsin.