MamunGT Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Normalde yurt dışında yaşıyorum. Lakin Türkiye'ye geldim. Abonelik almak istediğimde euro olarak çıkıyor. Ben TL ile ödemek istiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim?
Normalde yurt dışında yaşıyorum. Lakin Türkiye'ye geldim. Abonelik almak istediğimde euro olarak çıkıyor. Ben TL ile ödemek istiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim?
F Filmci Ağabey Attopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Bölgeni değiştirerek.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 27 Temmuz 2024 #3 Bölgeni değiştirebilirsin ama Apple Pay’de kayıtlı kartın varsa onlar silinir haberin olsun.
MamunGT Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Montyxss dedi: Bölgeni değiştirebilirsin ama Apple Pay’de kayıtlı kartın varsa onlar silinir haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bölgemi Türkiye yaptım ama Euro istiyor
Montyxss dedi: Bölgeni değiştirebilirsin ama Apple Pay’de kayıtlı kartın varsa onlar silinir haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bölgemi Türkiye yaptım ama Euro istiyor
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 27 Temmuz 2024 #5 MamunGT dedi: Bölgemi Türkiye yaptım ama Euro istiyor Genişletmek için tıkla... Muhtemelen uygulamada da farklı ülke gözüküyordur. Ya yeniden hesap açmayı dene ya da uygulamadan değiştirebiliyorsan onu değiştir.
MamunGT dedi: Bölgemi Türkiye yaptım ama Euro istiyor Genişletmek için tıkla... Muhtemelen uygulamada da farklı ülke gözüküyordur. Ya yeniden hesap açmayı dene ya da uygulamadan değiştirebiliyorsan onu değiştir.
MamunGT Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #6 Montyxss dedi: Muhtemelen uygulamada da farklı ülke gözüküyordur. Ya yeniden hesap açmayı dene ya da uygulamadan değiştirebiliyorsan onu değiştir. Genişletmek için tıkla... 0,01 Euro yüksek harcamam gerekiyor ama o paraya hiç bişey alınmıyor O parayı harcamadan olmuyormuş öyle yazıyor
Montyxss dedi: Muhtemelen uygulamada da farklı ülke gözüküyordur. Ya yeniden hesap açmayı dene ya da uygulamadan değiştirebiliyorsan onu değiştir. Genişletmek için tıkla... 0,01 Euro yüksek harcamam gerekiyor ama o paraya hiç bişey alınmıyor O parayı harcamadan olmuyormuş öyle yazıyor