Apple Music aile aboneliğine nasıl üye eklenir?

İşletim sistemi
iOS

jkeepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda kendime bir Apple Müzik aboneliği aldım ve onu aile planına yükselttim. Arkadaşlarımı vb. eklemeden önce başta abimi eklemek istedim (abimle halihazırda aynı Apple Ailesi içerisindeyiz ve hatta iCloud alanımız ortak). Benim Apple ayarlarında Apple Müzik aboneliğinin abime de paylaşıldığını gösteriyor ancak abim bu aboneliğe erişemiyor (görsel 1) ve şu anda Apple Müzik aboneliğini kullanamıyor. Şu anda ne abim Apple Müzik aboneliğimizi ortak kullanabiliyor ne de ben arkadaşlarımı ekleyebiliyorum. Abim düzenleyici olduğu için Apple ayarlarımda aileye üye ekleme iznim yok, Apple Müzik aboneliği bende olduğu ve abim buna erişemediği için üye ekleyemiyoruz. Yeterli bilgisi olan birisi yardım ederse çok mutlu oluruz.

Bilinmesi gerekenler:
  • İkimizin de iOS sürümü ve Apple Müzik uygulamaları güncel
  • İkimiz aynı ülkede değiliz. (Ancak iCloud beraber kullanabiliyoruz.)
  • Birkaç YouTube videosunda gördüğüm "Ortamlar ve Satın Almalar" (Media & Purchases) ayarından çıkış yapıp tekrardan giriş yapmayı denedim.

Sorun ikimizin farklı ülkede yaşamasından kaynaklıymış.

Dosya Ekleri

• görsel1.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…