Çözüldü Apple Music bilgisayar üzerinde favoriler ve listeler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tioesn

Femtopat
Daha fazla  
Apple Music'e geçtim, telefondan kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum fakat olay bilgisayardan müzik dinlemek istediğim zaman başlıyor. Bazen kulaklık bazen hoparlörden dinlemek istiyorum. Uygulama açıkken bu işlemleri yaptığımda Apple Music hariç her şey istediğim gibi çalışıyor ve premium oldum, hesabımı girdim fakat Apple Music'te hiçbir listem ve favorilerim bilgisayardayken gözükmüyor. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Can sıkıcı bir soruna benziyor. Müzik dinleme deneyiminizin bu şekilde yarıda kalmış olması üzücü. Neler yapabileceğimize bir bakalım.

İlk olarak rica etsem Windows cihazınızda Apple Music ayarlarından "Genel" sekmesindeki "Arşivi eşzamanla" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Eğer işaretli ile bu seçeneği kapatıp açmayı deneyebilir misiniz?

Apple Music üzerinde favorilerinize eklediğiniz parçalar, oluşturduğunuz listeler ve arşivinizde bulunan cihazdan eklediğiniz dosyalar dışındaki bütün içerikler hesabınızla giriş yaptığınız cihazlarda senkronize olur. Windows'ta listelerinize sol sütundaki " " veya "" başlığı altından erişebilirsiniz.
Can sıkıcı bir soruna benziyor. Müzik dinleme deneyiminizin bu şekilde yarıda kalmış olması üzücü. Neler yapabileceğimize bir bakalım.

İlk olarak rica etsem Windows cihazınızda Apple Music ayarlarından "Genel" sekmesindeki "Arşivi eşzamanla" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Eğer işaretli ile bu seçeneği kapatıp açmayı deneyebilir misiniz?

Apple Music üzerinde favorilerinize eklediğiniz parçalar, oluşturduğunuz listeler ve arşivinizde bulunan cihazdan eklediğiniz dosyalar dışındaki bütün içerikler hesabınızla giriş yaptığınız cihazlarda senkronize olur. Windows'ta listelerinize sol sütundaki " " veya "" başlığı altından erişebilirsiniz.

Çözüm

Çok teşekkür ederim düzeldi. <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…