Telefonda bazen indirdiğim şarkıları dinleyemiyorum. Üstüne basıyorum şarkı başlamıyor. Uzun süre uğraşıp şarkıyı açtıktan sonra kafasına göre şarkıyı durdurup devam ettiriyor ya da birkaç saniye sonra başka şarkıya atlıyor. İnternet'e bağlandığım zaman bütün sorunlar çözülüyor 1-2 gün offline olarak uygulamaya girince aynı sorun baş gösteriyor.
Windows uygulamasında ise çık gir yaptığım halde giriş yap uyarısı veriyor birkaç saniyeliğine başka şarkı açınca indirdiğim albümü sorun çıkarmadan dinleyebiliyorum.
Üyelik biter de bir süre offline olarak şarkıları dinleriz diye mi böyle şeyler yapıyorlar anlamadım. Söylesinler bari telefondan yer açılsın kaç albüm şey indirdik.
Windows uygulamasında ise çık gir yaptığım halde giriş yap uyarısı veriyor birkaç saniyeliğine başka şarkı açınca indirdiğim albümü sorun çıkarmadan dinleyebiliyorum.
Üyelik biter de bir süre offline olarak şarkıları dinleriz diye mi böyle şeyler yapıyorlar anlamadım. Söylesinler bari telefondan yer açılsın kaç albüm şey indirdik.
Son düzenleyen: Moderatör: