Apple Music vs Spotify

evet hocam ufak bir farktan daha öte bir fark var ama ballandırdım tabii ki.

Spotify daha dolu ve algoritmasını beğeniyorum. Şarkı bulması vs. daha kolay.

Gerçekten keşke Apple Music'te öyle olsa ya.

Yani Beats de Apple'ın markası AirPods da ki AirPods daha pahalı özellik konusunu bilmem ama benzerdir muhtemelen, ben hiç fark edemedim

Hoocam iOS 26 ile biraz değil bayağı güzelleşiyor fakat hala o müzik ararken gene boğuyor insanı bendemi sorun var bilmiyorum ama cidden bir şeyleri hala yapamıyorlar arayüz tarafında.

Hocam iOS 26 beta 7'yi dün yükledim hala aman aman bir fark yok vallaha igrenc bir arayüzü var hala. Tek güzel tasarıma sahip olan yeri şarkı sözleri kısmı ve şarkı oynatma menüsü falan...

Ses kalitesi olarak Apple Music daha iyi, hizmetin rahatlığı ve erişilebilirliği anlamında Spotify fersah fersah üstün. Hangisine daha çok önem veriyorsan onu tercih etmelisin.

Yani Beats de Apple'ın markası AirPods da ki AirPods daha pahalı özellik konusunu bilmem ama benzerdir muhtemelen, ben hiç fark edemedim

Hocam aynı müziği açıp sözleri 1'er cümle dinleye dinleye platform değiştirin görürsünüz bariz farkı vallaha.

Hocam iOS 26 beta 7'yi dün yükledim hala aman aman bir fark yok vallaha igrenc bir arayüzü var hala. Tek güzel tasarıma sahip olan yeri şarkı sözleri kısmı ve şarkı oynatma menüsü falan...

Hocam bende öyle düşnüüyorum beta çıktığı gibi kullanıyorum. Hani bir tek şu ana menüdeki alttaki barı falan güzel gerisi bence kötü zaten pek de değişmemiş. O şarkı bulmak, aramak falan cidden daraltıyor bulamıyorsun.

Ses kalitesi olarak Apple Music daha iyi, hizmetin rahatlığı ve erişilebilirliği anlamında Spotify fersah fersah üstün. Hangisine daha çok önem veriyorsan onu tercih etmelisin.

Anladım hocam vallaha ses kalitesi benim için bir tık daha önde kesinlikle. Ama işte Apple Music de tatmin edemiyor beni de

Şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bilgisayar üzerinden farka baktığımda gerçekten çok inanılmaz bir fark hani abartılı seviyede çok ciddi söylüyorum. Örneğin gidin ve mentalite diye bir şarkı var birisi Apple'dan diğerini Spotify'dan açın görüceksiniz abartılı fark olduğunu.

Apple Music lossless veriyor da maşallah problemden geçilmiyor. Spotify dinle geç, kasmaya gerek yok.
Valla işte rahat etmekte istiyorum sende haklısın kasmaya hiç gerek yok ama abartı ses farkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…