Apple neden normal tablet tasarımı kullanmıyor?

Makaleler
1
Daha fazla  
Belki fark etmişsinizdir bilmiyorum ama Apple normal tasarım kullanmıyor bütün tabletler dikdörtgen olurken IPad'ler yukarı ve aşağı doğru uzayıp yanları daha kısa oluyor Apple neden bu tasarımı kullanıyor?

İnsanlar övecek bir şey bulsun diye.

Markanın benimsediği tasarım anlayışı o çünkü, bu şekilde diğer markalardan ayrışabiliyor.

Yazım çizim işlerinde de daha toplu bir ekranın faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Markanın benimsediği tasarım anlayışı o çünkü, bu şekilde diğer markalardan ayrışabiliyor.

Yazım çizim işlerinde de daha toplu bir ekranın faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Bence yazım çizim işlerinde o ekran daha fazla sorunlar çıkarır ancak teşekkürler.

İnternette iddia edilen birkaç fikir var ama genel kanı PDF not tutma islerinde ve yatay ve dikey ekran kullanimlarinda daha duzgun ve birbirine yakin deneyim saglamak olduğu yonunde ek olarak markanin tasarim bilinirligi falan da var.

İnternette iddia edilen birkaç fikir var ama genel kanı PDF not tutma islerinde ve yatay ve dikey ekran kullanimlarinda daha duzgun ve birbirine yakin deneyim saglamak olduğu yonunde ek olarak markanin tasarim bilinirligi falan da var.

O tasarım dikeyken çok rahatsız ediyor bu arada ele sığmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…