Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.337 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar tek seferlik ödeme yöntemine mobil ödeme ekledim bunu çıkarmak istiyorum nasıl çıkarırım?
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 7 Aralık 2021 #2 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar tek seferlik ödeme yöntemine mobil ödeme ekledim bunu çıkarmak istiyorum nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar'ı açın. Kullanıcılar ve Hesaplar'ı, ardından hesabınızı seçin. Abonelikler'i seçin. Yönetmek istediğiniz aboneliği, ardından Aboneliği İptal Et'i seçin.
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar tek seferlik ödeme yöntemine mobil ödeme ekledim bunu çıkarmak istiyorum nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar'ı açın. Kullanıcılar ve Hesaplar'ı, ardından hesabınızı seçin. Abonelikler'i seçin. Yönetmek istediğiniz aboneliği, ardından Aboneliği İptal Et'i seçin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 245 7 Aralık 2021 #3 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar tek seferlik ödeme yöntemine mobil ödeme ekledim bunu çıkarmak istiyorum nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Tekrar ödeme yöntemlerine gel. O kısımda ödeme yöntemi yok diye bir seçenek olması lazım onu seçip kaydet.
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar tek seferlik ödeme yöntemine mobil ödeme ekledim bunu çıkarmak istiyorum nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Tekrar ödeme yöntemlerine gel. O kısımda ödeme yöntemi yok diye bir seçenek olması lazım onu seçip kaydet.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 7 Aralık 2021 #4 Ayarlar > Profil > Ödeme yöntemlerine giderek çıkarabilirsiniz.