Tabii ki de hocam. Ben geçen hafta Apple internet sitesinden sipariş verdim, şu an kargonun gelmesini bekliyorum.

EÄitime Ãzel Apple Fiyatlarıyla öÄreniminiz için Mac veya iPadâi indirimli satın alın. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve eÄitim personeli yararlanabilir.

www.apple.com

Bu siteye girin. Yeni İPad Pro ve Air serilerinde 21 Ekim'e kadar hediye kalem kampanyası mevcut. Alacağınız tableti ve kalemi sepete ekleyin. Zaten sepet adımına geldiğinizde otomatik olarak kalem ücreti düşüyor. Belge konusunu da Apple'ı arayıp sordum. Satın alımdan sonraki 48 saat içerisinde öğrenci belgenizi ya da öğrenci kimliğinizi, konu kısmında sipariş numarası yazacak şekilde bize mail atmanız gerekiyor dediler. (Faturadaki isimle öğrenci belgesindeki ismin aynı olması gerekiyormuş.)(Mail göndermeniz gereken adres: 
aos_proof_of_education@apple.com) Ama öğrenci indiriminden faydalanıp da bu maili göndermeyenler de var araştırdığım kadarıyla. Tabi göndermeniz daha iyi olur. Başka yapmanız gereken bir şey yok. Ben 23.800₺'ye Air M2 11" ve Pencil Pro satın aldım. Kalemde lazer baskı olmasına rağmen Salı öğleden sonra verdiğim sipariş Cuma elimdeydi. Apple'ı aradığımda istediğiniz tablet stokta yok, gelmesi 1-3 hafta sürer demişlerdi. O da bugün kargoya verildi, muhtemelen birkaç güne elime olur. Yine aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.