Apple öğrenci indirimi nasıl kullanılır?

Hocam tekrardan merhaba. Bazı kişiler şarjın hızlı gitme ve ısınma sorunu var dediler. Sizce şarjı hızlı mı bitiyor ?
Hocam tableti çok fazla kullanma fırsatım olmadı henüz. İlk başta bana da hızlı bitiyormuş gibi geldi ama geçen hafta 4 gün geceleri dizi izledim. Toplamda 12 saat civarı ekran süresi verdi. Belki daha uzun giden iPad’ler vardır ama bence işlemciden dolayı normal. Isınma konusunda da arkadaşımda da aynı tabletten var ve o ısındığını söyledi. Ben güçlü bir uygulama çalıştırmadığım için ısınma yaşamadım ama işlemciyi biraz zorlayınca muhtemelen ısınacaktır. Çünkü MacBook işlemcisi tablete konulduğundan illaki soğutma yetersiz gelecektir.

Apple sitesinden üyeliğini giriş yap ödeme ekranında ogrenci indirimi değilde indirimi şeklinde yapıyor ipad pro aldım yanında pro kalemi ekledim o ücretsiz oldu ve indirim aldım baya karlı iş.
Merhaba, daha sonra sorun yaşadınız mı? Öğrenci belgesi sorguladılar mı?
Ekstra ücret istendi mi?
Teşekkürler

Merhaba,

Ben öğrenci değilim fakat arkadaşımın üstüne Mac mini almak istiyorum. Öğrenci indirimi ile aldıktan sonra herhangi bir mail limiti gibi bir şey yok değil mi? Yani başkasının üstüne alıp, kendi icloud hesabımı vs girip rahatça kullanabiliyorum değil mi? Teşekkürler.

Yazın yanında verilen airpods veya pencil pro dışında pek esprisi yok. Kendi sitesinde piyasa fiyatından daha pahalı sattığı için indirim ile de en fazla genel piyasa fiyatına iniyor. Gerek yok yani ama illa oradan alacam derseniz direkt ‘edu’ uzantılı sitesinden alabilirsiniz. Belge melge hiç bir şey istemiyor.

Teşekkürler cevap için. Şu anda Apple sitesinde indirimli hali 24.500 TL, piyasa fiyatı 28k görüyorum her yerde. Yeni bir ürün olduğu için sanırım piyasa da tam oturmamış. Şu an için mantıklı gözüküyor.

Doğrudan alabilirsiniz. Belge istemiyor ve ileride de bir sorun çıkarmıyor.

Arkadaşınız hakkını daha önce kullanmadıysa sıkıntı yok hocam rahatlıkla alabilirsiniz. Hatta gördüğüm kadarıyla üstteki arkadaşın da dediği gibi çoğu kişi belgesiz alıyor ve sorun yaşamıyorlar.

Hocam merhaba. Ben de üniversiteye bu sene yerleşeceğim. Belge sorma muhabbeti eğer şu anda varsa ÖSYM'nin yayınladığı yerleştirmenin ekran fotoğrafını atsam olur mu çünkü kayıttan önce almak istiyorum ama kayıt olmadan da öğrenci belgesi alamam. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…