S steve78 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 06:59 #61 Muhammed099 dedi: Öğrenci ındirimin'den yararlanarak M4 MacBook Air almak istiyorum. Ancak üniversite öğrencisi değilim lise son'dayım. Öğrenci ındirim'inden yararlanabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ne yaptınız? Lise öğrencilerinide kapsıyor mu bu indirim?
Muhammed099 dedi: Öğrenci ındirimin'den yararlanarak M4 MacBook Air almak istiyorum. Ancak üniversite öğrencisi değilim lise son'dayım. Öğrenci ındirim'inden yararlanabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ne yaptınız? Lise öğrencilerinide kapsıyor mu bu indirim?
Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:47 #62 steve78 dedi: Merhaba, ne yaptınız? Lise öğrencilerinide kapsıyor mu bu indirim? Genişletmek için tıkla... Apple'dan satın almadım, bu konu hakkında bilgi sahibi değilim.
steve78 dedi: Merhaba, ne yaptınız? Lise öğrencilerinide kapsıyor mu bu indirim? Genişletmek için tıkla... Apple'dan satın almadım, bu konu hakkında bilgi sahibi değilim.
S steve78 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:03 #63 Muhammed099 dedi: Apple'dan satın almadım, bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Muhammed099 dedi: Apple'dan satın almadım, bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.