Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Telefonumu garantiye göndermiştim. Böyle bir yazı var. Ne anlama geliyor? Aşağıdada böyle yazıyor sizce sonuç ne olur.
Telefonumu garantiye göndermiştim. Böyle bir yazı var. Ne anlama geliyor? Aşağıdada böyle yazıyor sizce sonuç ne olur.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.847 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Onarım merkezinde demek oluyor.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Bestty dedi: Onarım merkezinde demek oluyor. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorsun değil mi ?
Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #4 Garanti neresiydi, nereye gönderdiniz tam olarak?
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 Nakahella dedi: Garanti neresiydi, nereye gönderdiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Markantalya Troy Store'a verdim.
Nakahella dedi: Garanti neresiydi, nereye gönderdiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Markantalya Troy Store'a verdim.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 15 Ağustos 2023 #6 Socxre dedi: Şaka yapmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz garantisi kabul edilmiş ve serviste onarım görüyor demek
Socxre dedi: Şaka yapmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz garantisi kabul edilmiş ve serviste onarım görüyor demek
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.847 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 Socxre dedi: Şaka yapmıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an serviste ve onarımdan önce garanti kapsamında olup olmadığı inceleniyor demek. Çok zor olmamalı .
Socxre dedi: Şaka yapmıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an serviste ve onarımdan önce garanti kapsamında olup olmadığı inceleniyor demek. Çok zor olmamalı .
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #8 Bestty dedi: Hayır, şu an serviste ve onarımdan önce garanti kapsamında olup olmadığı inceleniyor demek. Çok zor olmamalı . Genişletmek için tıkla... Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum.
Bestty dedi: Hayır, şu an serviste ve onarımdan önce garanti kapsamında olup olmadığı inceleniyor demek. Çok zor olmamalı . Genişletmek için tıkla... Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.847 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #9 Socxre dedi: Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Soruna bağlı olarak tamiri mümkün değilse yenisini verebilirler.
Socxre dedi: Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Soruna bağlı olarak tamiri mümkün değilse yenisini verebilirler.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #10 Socxre dedi: Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onarım merkezinde olduğu için bence onarıp gönderirler. Eğer onarılamıyorsa yenisini gönderebilirler bence.
Socxre dedi: Telefonumun yenisini mi alırım yoksa tamir mi yapılır demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onarım merkezinde olduğu için bence onarıp gönderirler. Eğer onarılamıyorsa yenisini gönderebilirler bence.