Apple Pencil 1. nesil mi yoksa Type-C mi?

Sailaner

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

iPad 10. nesil kullanıyorum not almak için kullanacağım. 10. nesile uygun 2 adet Apple pen var, biri 1. nesil diğeri de Type-C versiyonu. Hangisi daha iyidir? Bunlardan? Hangisini almak daha mantıklı? Profesyonel kullanıcı değilim sadece not tutmak için alacağım. Teşekkürler.

Ben olsam 1 alırdım, özellik olarak daha fazla.

Hangi özellikleri? Ben sadece yazı yazacağım profesyonel kullanıcı değilim. Sadece biraz sert bastırdığımda kalın, az bastırdığımda ince yazsın yeterli benim için.
Burada Hocam farklar. Ben olsam 1 alırdım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240506-184126_Opera.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 3.768
  • Screenshot_20240506-184133_Opera.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 3.001
1. nesil daha özellikli, 2. nesilin tek artısı kenara yapışması ama kılıf takınca kullanılmıyor o mıknatıslar zaten. 1. nesil ile bir dönüştürücü iş görecektir.

1. nesil daha özellikli, 2. nesilin tek artısı kenara yapışması ama kılıf takınca kullanılmıyor o mıknatıslar zaten. 1. nesil ile bir dönüştürücü iş görecektir.

2. nesili sormamıştım ki zaten. 1. nesil ve Type-C versiyonu olarak 2 model sordum.

Hangi özellikleri? Ben sadece yazı yazacağım profesyonel kullanıcı değilim. Sadece biraz sert bastırdığımda kalın, az bastırdığımda ince yazsın yeterli benim için.
Bu özelliğe göre 1 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…