Apple Pencil aşırı hassas

Daha fazla  
Geçenlerde iPad Pro M4 ve Apple Pencil Pro aldım ama herhangi bir not tutma uygulamasında yazı yazarken kalemi değdirmeden yazmaya başlıyor. Bununla ilgili bir ayar da bulamadım. Ben deftere yazarken kalemi çok az kaldırıp hızlıca geçiş yapmaya alışık olduğum için bu durum da notlarımın sinir bozucu olmasına yol açıyor. K harfini yazarken l ve < yaparız mesela benimkiler l Z gibi duruyor. Bunu nasıl çözebilirim, daha uzun bir uç veya 3 kat ekran koruyucu ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman eliniz tablete yazmaya uygun değildir çünkü Apple pencil nasılsa diğer kalemlerde o şekilde yazıyor. Alışmaya çalışsanız daha iyi olabilir. Bende Pencil Pro kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım açıkçası.

Bazı arkadaşlarımın tabletlerinde aynı sorunu yaşamıyorum, bazılarınınkinde yaşıyorum o yüzden bilemedim. Teşekkür ederim yardımınız için

Bazı arkadaşlarımın tabletlerinde aynı sorunu yaşamıyorum, bazılarınınkinde yaşıyorum o yüzden bilemedim. Teşekkür ederim yardımınız için
Kalemi değdirmeden yazmaz bu arada hocam. Apple servisi ile bir iletişime geçin sorunu söyleyin.
Direkt Apple'ın sitesinden 3 dakika içinde bağlanabilirsiniz. Anında geri dönüş yapıyorlar.

Hocam oradaki hassasiyet pencılı sıkma hassasiyeti onun dışında benim cihazdaki ayarlarda öyle bir şey bulamadım.

Üzerinde tutmayı kapatıp deneyebilir misiniz? Belki kullandığınız not alma uygulaması ile uyuşmayan bir ayardır ve onu temas olarak algılıyor olabilir.

Bende de aynı sorun var ne yaptınız hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…