Geçenlerde iPad Pro M4 ve Apple Pencil Pro aldım ama herhangi bir not tutma uygulamasında yazı yazarken kalemi değdirmeden yazmaya başlıyor. Bununla ilgili bir ayar da bulamadım. Ben deftere yazarken kalemi çok az kaldırıp hızlıca geçiş yapmaya alışık olduğum için bu durum da notlarımın sinir bozucu olmasına yol açıyor. K harfini yazarken l ve < yaparız mesela benimkiler l Z gibi duruyor. Bunu nasıl çözebilirim, daha uzun bir uç veya 3 kat ekran koruyucu ile mi?
Hocam o zaman eliniz tablete yazmaya uygun değildir çünkü Apple pencil nasılsa diğer kalemlerde o şekilde yazıyor. Alışmaya çalışsanız daha iyi olabilir. Bende Pencil Pro kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım açıkçası.
Hocam o zaman eliniz tablete yazmaya uygun değildir çünkü Apple pencil nasılsa diğer kalemlerde o şekilde yazıyor. Alışmaya çalışsanız daha iyi olabilir. Bende Pencil Pro kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım açıkçası.
Kalemi değdirmeden yazmaz bu arada hocam. Apple servisi ile bir iletişime geçin sorunu söyleyin.
Direkt Apple'ın sitesinden 3 dakika içinde bağlanabilirsiniz. Anında geri dönüş yapıyorlar.
Üzerinde tutmayı kapatıp deneyebilir misiniz? Belki kullandığınız not alma uygulaması ile uyuşmayan bir ayardır ve onu temas olarak algılıyor olabilir.