3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 28 Ağustos 2024 #1 Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Fiyatı, Yorumları Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl iPad 10. nesil destekliyormuş satın aldım. Acaba IPad'e yapışıyor mu? Bildiğiniz özellikleri varsa bilgilendirir misiniz? Bu 1.nesilden daha mı iyi?
Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Fiyatı, Yorumları Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl iPad 10. nesil destekliyormuş satın aldım. Acaba IPad'e yapışıyor mu? Bildiğiniz özellikleri varsa bilgilendirir misiniz? Bu 1.nesilden daha mı iyi?
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 698 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 372121 dedi: Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Fiyatı, Yorumları Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl iPad 10. nesil destekliyormuş satın aldım. Acaba IPad'e yapışıyor mu? Bildiğiniz özellikleri varsa bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... iPad 9. nesil sahibim onda yoktu yapışma özelliği.
372121 dedi: Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Fiyatı, Yorumları Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl iPad 10. nesil destekliyormuş satın aldım. Acaba IPad'e yapışıyor mu? Bildiğiniz özellikleri varsa bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... iPad 9. nesil sahibim onda yoktu yapışma özelliği.