Bugxibunny
Megapat
Daha fazla
Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi benim Xiaomi Redmi pad Pro tabletim var fakat not vs almak için kullanmak istiyorum. Apple Pencil 2. nesil alsam kullanabilir miyim? Ürünlerin linkleri aşağıda.
Tablet:
Xiaomi Redmi pad Pro 12" 8 GB 256 GB.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...b-p-HBCV00006L3AQ4?url_src=ios-product-detail
Kalem: Amazon.com.tr
Hayır. O kalem sadece IPad'lere özel.
O tablete sadece o kalem uyuyor başka marka alamazsın. Basesus,mcdodo gibi markaların kalemleri vardı onlara bakabilirsin.Kalem önerin var mı Samsung olur ya da başka bir şey?
O tablete sadece o kalem uyuyor başka marka alamazsın. Basesus,mcdodo gibi markaların kalemleri vardı onlara bakabilirsin.
Dediklerim yan sanayi değil çoğu markanın orijinal şeylerinden bile iyi iş çıkaran markalar.Amazon üzerinden bu kalem siparişini verdim yorumlar da kullanan varmış Xiaomi Pad ile başka bulamadım Türkiye'deki yan sanayi muadilleri aşırı kötü.
Amazon.com.tr
Gümrüğe takılmasın? Yurtdışından gönderiliyor diye eklenmiş.Amazon üzerinden bu kalem siparişini verdim yorumlar da kullanan varmış Xiaomi Pad ile başka bulamadım Türkiye'deki yan sanayi muadilleri aşırı kötü.
Amazon.com.tr
Dediklerim yan sanayi değil çoğu markanın orijinal şeylerinden bile iyi iş çıkaran markalar.
Gümrüğe takılmasın? Yurt dışından gönderiliyor diye eklenmiş.
Doğrudur Çin üzerinden geliyor gümrük olayını bilmiyorum alanlar sorunsuz almışlar ama dediğin ya da önerdiklerinin linki var mı mesela Spigen markasına baktım ama garip bir ucu var.
Bu ürünü buldum ama bu da iPad uyumlu yazıyor Android uyumlu mu değil mi nasıl öğrenebilirim?
BASEUS Smooth Writing 2 iPad Uyumlu Kalem Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS Smooth Writing 2 iPad Uyumlu Kalem Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Uyumluluk listesi yukarıda var uyumsuz.Basesus markanın kalemleri uyuyordu.Kalitesi baya iyidir.