erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 18 Eylül 2023 #31 ne anladın yurdagül dedi: Kusura bakmayın foto koymayı unutmusum Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, helal et bizde güldük baya ama orijinal büyük ihtimal. Birde apple sitesinden bakın orda seri numarası var ordan anlarsınız.
ne anladın yurdagül dedi: Kusura bakmayın foto koymayı unutmusum Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, helal et bizde güldük baya ama orijinal büyük ihtimal. Birde apple sitesinden bakın orda seri numarası var ordan anlarsınız.
sanituygun Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 287 Çözümler 3 18 Eylül 2023 #32 erkekavcisii dedi: https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-hizli-sarj-aleti-20w-usb-c-adaptor-x-xs-11-12-13-kablosu-p-HBCV00002IE6D7?magaza=Worldway Genişletmek için tıkla... Mobilde linki açmak için neden uygulama gerekiyor anlamıyorum. Aynısını Trendyol da yapıyor. Bu dayatma nedir arkadaş?
erkekavcisii dedi: https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-hizli-sarj-aleti-20w-usb-c-adaptor-x-xs-11-12-13-kablosu-p-HBCV00002IE6D7?magaza=Worldway Genişletmek için tıkla... Mobilde linki açmak için neden uygulama gerekiyor anlamıyorum. Aynısını Trendyol da yapıyor. Bu dayatma nedir arkadaş?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 18 Eylül 2023 #33 sanituygun dedi: Mobilde linki açmak için neden uygulama gerekiyor anlamıyorum. Aynısını Trendyol da yapıyor. Bu dayatma nedir arkadaş? Genişletmek için tıkla... Ya bende anlamıyorum niye linkten atıyor bu.
sanituygun dedi: Mobilde linki açmak için neden uygulama gerekiyor anlamıyorum. Aynısını Trendyol da yapıyor. Bu dayatma nedir arkadaş? Genişletmek için tıkla... Ya bende anlamıyorum niye linkten atıyor bu.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 714 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #34 ne anladın yurdagül dedi: Kusura bakmayın foto koymayı unutmusum Genişletmek için tıkla... Orijinal.
sanituygun Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 287 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #35 sanituygun dedi: Hepsiburada orijinal ama apple kendi sitesi çakma satıyormuş. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı @566156 Disslike atmışsınız da 04.04’ten itibaren izleyin. Hepsiburada adaptörünün QR kodu okunurken Apple’ki okunmuyor. Hoş apple sahte satacak değil ya. Şakayla karışık ironi yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa siz Hepsiburada’dan mı aldınız?
sanituygun dedi: Hepsiburada orijinal ama apple kendi sitesi çakma satıyormuş. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı @566156 Disslike atmışsınız da 04.04’ten itibaren izleyin. Hepsiburada adaptörünün QR kodu okunurken Apple’ki okunmuyor. Hoş apple sahte satacak değil ya. Şakayla karışık ironi yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa siz Hepsiburada’dan mı aldınız?