Apple şarj aleti önerisi

Samet Kırıcı

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba, iyi günler.
Yeni bir şarj aleti almayı düşünüyorum. Sebebi ise sorun başlıktan mı emin değilim, fakat telefonumu çok ısındırıyor gibi hissediyorum. Şarjdayken oyun oynuyormuş gibi ısınıyor. Şarj kablosunu telefon kutusundan çıkanı kullanıyorum. Fakat şarj aletini Trendyol.com'dan satın almıştım. Orijinal olduğu yazıyordu, yorumları da oldukça olumluydu ve çok satanlar arasındaydı. Ancak telefonu şarja taktığımda ısınıyor. Telefonumda sorun olduğunu düşünecektim, fakat başka bir iPhone telefon ile denediğimde yine aynı sonuçla karşılaştım.

Bana Apple orijinal olur veya başka bir marka olur güvenilir bir şarj aleti başlığı önerir misiniz?

Merhaba, iyi günler.
Yeni bir şarj aleti almayı düşünüyorum. Sebebi ise sorun başlıktan mı emin değilim, fakat telefonumu çok ısındırıyor gibi hissediyorum. Şarjdayken oyun oynuyormuş gibi ısınıyor. Şarj kablosunu telefon kutusundan çıkanı kullanıyorum. Fakat şarj aletini Trendyol.com'dan satın almıştım. Orijinal olduğu yazıyordu, yorumları da oldukça olumluydu ve çok satanlar arasındaydı. Ancak telefonu şarja taktığımda ısınıyor. Telefonumda sorun olduğunu düşünecektim, fakat başka bir iPhone telefon ile denediğimde yine aynı sonuçla karşılaştım.

Bana Apple orijinal olur veya başka bir marka olur güvenilir bir şarj aleti başlığı önerir misiniz?
Özellikle apple telefonlar için orijinal almak en iyisi. Apple Store'dan orijinalini alabilirsiniz.

https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü?fnode=3c3f84c0645b7cf4e1cb2ca7622e7f32dda9f252db81ed3d5b58b2c5dc3cac3671103d1533b072e887d14af3c0194808f441acf3ebf40e996e2ab41a8121a7f97c8b89d8cb897fb72d30b05745f8558cba8c9146ed47914317ac772c1574702f

Telefonunuz en fazla 29 watt ile şarj olur. Bunu göz önünde bulundurarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi günler.

Telefonunuz en fazla 29 watt ile şarj olur. Bunu göz önünde bulundurarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi sosyaller.

30W için bu kadar ücrete gerek olduğunu düşünmüyorum. 30W adaptörler MacBook Air için kullanılıyor normalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı