Apple siparişi iptal oldu

Borozan08

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün verdiğim Apple'dan iPhone siparişim kendiliğinden iptal oldu neden olabilir? Ve para iade edilir mi?

Apple destek yazın. Bankanızı arayın durum nedir onların tarafında oradan bilgi alın. Sonra Apple ile iletişime geçin.

Bu arada hocam keşke 16 alsaydınız. 15-16 arasındaki farka her türlü değer. Apple sitesi şart değilse.

15'in görünümünü daha çok beğeniyorum ya 16 kötü geliyor bana da, bu neden iptal olmuş olabilir ya o kadar heveslendik burada canım sıkıldı şimdi.

15'in görünümünü daha çok beğeniyorum ya 16 kötü geliyor bana da, bu neden iptal olmuş olabilir ya o kadar heveslendik burada canım sıkıldı şimdi.

Onu ayarlarsınız önemli bir şey yok. Dediğim gibi bankayı arayın. Durumu bildirin. Onlar için bir şey yoksa direkt Apple ile iletişime geçin.

Düz 15 aldım, kredi kartıyla aldığımız için göremiyoruz şu an ama limiti normal gözüküyor.
Hayır parayı çekti mi? Hesabınıza bir bakın. İade edilecek mi demişsiniz. İade edilmesi için paranın gitmiş olması lazım. Banka ödemeyi red etmiş olabilir mesela. Veya hata da olmuş olabilir. Neden E-ticaret sitelerinden değil de Apple'nin kendi sitesinden aldınız?

Koşulsuz iade şansı olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…