Apple Store Giriş Hatası

ferdiunal

Kilopat
Arkadaşlar merhaba Mavericks 10.9.2 'yi yükledim ve chameleon bootloader ile boot ettim. Fakat apple store giriş yapamıyorum ("Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin.") uyarısı alıyorum. Fakat icloud, itunes 'a giriş yapabiliyorum (Facetime ve iMessage hariç). İnternette araştırmalar yaptım.
/Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist sildim ve Ağ daki tanımlı wifi'yide kaldırdım. Daha sonra yeniden başlattıktan sonra tekrar girş yaptım yine aynı hatayı aldım. Bir diğer videoda ise Ağı tanıtırken en0 olarak tanıtıyordu. Bende en0 olarak tanıttım fakat yine aynı durum. Sizce nerede hata yapıyorum ?

Tıpkısısın aynısı hatayı bende alıyorum. Sadece icould çalışıyor...
Diğer facetime imessage hariç. Yönetici arkadaşların yardımını bekliyoruz. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu linkten giriş yapmalısın , doğrulama gerekebilir güvenlik sorularını cevapla...
Hesap Ayarları:
Hesap - Apple Store (Türkiye)

Tamam usta bir deneyim inşallah yapabilirim. Sağol

Hiç bir işe yaramadı. Zaten aynı hesabı iphone 5 de kullanıyorum. Hesap güncell durumda. Güncellemeden sonra böyle bir sorunla karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı hatayı alıyorum. Sistem güncellemelerinde sorun yaratmasa da program güncellemelerinde hata veriyor.

technopat yetkilileri bu konu hakkında biraz tutarsız davranıyorlar halbuki bi program yüklemeden güncellemeden neyleyelim biz mac pc yi yardımlarınızı beklıyoruz bir çok kullanıcının sorunu bu arkadaşlar kaç gündür konu açıyorum bu konu hakkında hiç bi çözüm yok umarım çöülür sayın yetkililer

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Öncelikle Apple AppStore'dan bedava uygulamalardan birini yüklemeye çalışın. Sizden Apple kimliği istediği sırada yeni bir hesap alın. Kredi kartı kısmını hiçbiri demeyi unutmayın. Mail adresinize gelen bağlantıyı tıklayın Apple sitesine yönlendirileceksiniz. Sonra hesabımı doğrula deyin. Site sizi AppStore'a geri yönlendirecektir. Bu sırada AppStore'u kapatmayın. Artık hesabınıza giriş yaptığınızda doğrulama hatası almazsınız. Gizli soruları doldurmayı da ihmal etmeyin.

Ayrıca, torrentten indirdiğiniz bazı programlar AppleID kısmına bir email adresi yazıyor ve değiştirmeye izin vermiyor. (GarageBand indirmiştim ve AppStore'da güncelleme kısmına gelince mail adresini değiştirmeme izin vermiyordu.) Bu sorunla karşılaşırsanız uygulamayı silin. Artık mail adresini de değiştirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…