xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 2 Nisan 2023 #1 Yanlışlıkla Genie adlı uygulamadan yıllık üyelik aldım. İade etme kısmına abonelik almak istememiştim olarak belirttim iade gelir mi? Hiç Apple üzerinden iade yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yanlışlıkla Genie adlı uygulamadan yıllık üyelik aldım. İade etme kısmına abonelik almak istememiştim olarak belirttim iade gelir mi? Hiç Apple üzerinden iade yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
riphrid Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 831 Çözümler 17 Yer truth or consequences Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Buradaki makaleye göz atabilirsiniz.
xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 2 Nisan 2023 #3 riphrid dedi: Buradaki makaleye göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Papara var Papara'dan nasıl yollayabilirler ki? IBAN + açıklama hesap numarası lazım olarak biliyorum.
riphrid dedi: Buradaki makaleye göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Papara var Papara'dan nasıl yollayabilirler ki? IBAN + açıklama hesap numarası lazım olarak biliyorum.