F frkylmz23 Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #1 Apple Store'den indirdiğim bazı uygulamaların isimleri resimdeki gibi arkadaşlar. Çözüm bulamadım. iPhone 5S Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Apple Store'den indirdiğim bazı uygulamaların isimleri resimdeki gibi arkadaşlar. Çözüm bulamadım. iPhone 5S
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #2 App Store'de bakarken de böyle görüyor muydun uygulama isimlerini ?
F frkylmz23 Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #3 Hayır. İndirdikten sonra böyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Haziran 2014 #4 Ucuz iPhone alıcam diye saçma sapan ülkelerden cihaz alınca böyle oluyor Bu sorun özellikle Japonya ya da Çin menşeli cihazlarda karşılaşılan bir durum. Verilerini yedekle çünkü bu işlem her şeyi silecek! Ayarlar -> Genel -> Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil Olmazsa: Geri Yükle işlemi cihaza format atılıp işletim sisteminin sıfırdan kurulmasıdır. Cihazı iTunes’a bağlayıp Geri Yükle tuşuna tıkla. İşlem bitince de: Bu işlemle cihaz fabrikadan ilk çıkmış haline gelecek. Cihaz artık tertemiz. Sorun çözülmüş olmalı.
Ucuz iPhone alıcam diye saçma sapan ülkelerden cihaz alınca böyle oluyor Bu sorun özellikle Japonya ya da Çin menşeli cihazlarda karşılaşılan bir durum. Verilerini yedekle çünkü bu işlem her şeyi silecek! Ayarlar -> Genel -> Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil Olmazsa: Geri Yükle işlemi cihaza format atılıp işletim sisteminin sıfırdan kurulmasıdır. Cihazı iTunes’a bağlayıp Geri Yükle tuşuna tıkla. İşlem bitince de: Bu işlemle cihaz fabrikadan ilk çıkmış haline gelecek. Cihaz artık tertemiz. Sorun çözülmüş olmalı.
F frkylmz23 Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #5 Telefon Turkcell'den alındı. Başka bir seçeneğim yok mu? Sadece menüde çince oyuna girince ingilizce olarak devam ediyor oyun. Başka bir seçeneği yoksa böyle kalmasına razıyım. Tamam dediklerinizi yaptım ve sorun çözüldü teşekkürler.
Telefon Turkcell'den alındı. Başka bir seçeneğim yok mu? Sadece menüde çince oyuna girince ingilizce olarak devam ediyor oyun. Başka bir seçeneği yoksa böyle kalmasına razıyım. Tamam dediklerinizi yaptım ve sorun çözüldü teşekkürler.