L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Oyun içi alım yapıp iptal ettiriyorum ve ikinci gün iptal ediliyor. Ne hikmetse ben de hep yapıyorum. Hiç sorun yaşayan oldu mı? Aldığım avantajları da kullanıyorum… Son düzenleme: 8 Temmuz 2022
Merhaba. Oyun içi alım yapıp iptal ettiriyorum ve ikinci gün iptal ediliyor. Ne hikmetse ben de hep yapıyorum. Hiç sorun yaşayan oldu mı? Aldığım avantajları da kullanıyorum…
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Temmuz 2022 #2 iCloud hesabınız kara listeye alınacak bu işlemi yapmaya devam ederseniz. Ayrıca bu işin hukuki tarafıda var.
iCloud hesabınız kara listeye alınacak bu işlemi yapmaya devam ederseniz. Ayrıca bu işin hukuki tarafıda var.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: iCloud hesabınız kara listeye alınacak bu işlemi yapmaya devam ederseniz. Ayrıca bu işin hukuki tarafıda var. Genişletmek için tıkla... Kara listeleye girince ne oluyor? Alışveriş yapamaz mıyım yani?
F 16 Fighting Falcon dedi: iCloud hesabınız kara listeye alınacak bu işlemi yapmaya devam ederseniz. Ayrıca bu işin hukuki tarafıda var. Genişletmek için tıkla... Kara listeleye girince ne oluyor? Alışveriş yapamaz mıyım yani?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Temmuz 2022 #4 lexoqe dedi: Kara listeleye girince ne oluyor? Alışveriş yapamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... App Store üzerinden uygulama yükleyememek diye hatırlıyorum, emin değilim bu konuda..
lexoqe dedi: Kara listeleye girince ne oluyor? Alışveriş yapamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... App Store üzerinden uygulama yükleyememek diye hatırlıyorum, emin değilim bu konuda..
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: App Store üzerinden uygulama yükleyememek diye hatırlıyorum, emin değilim bu konuda. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz? Ayrıca Letgo uygulamasına iade yapmıyor mesela. Ama dandik oyunlarda iade ediyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: App Store üzerinden uygulama yükleyememek diye hatırlıyorum, emin değilim bu konuda. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz? Ayrıca Letgo uygulamasına iade yapmıyor mesela. Ama dandik oyunlarda iade ediyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Temmuz 2022 #6 lexoqe dedi: İnternette araştırdım hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz? Ayrıca Letgo uygulamasına iade yapmıyor mesela. Ama dandik oyunlarda iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden bu yöntem ile Discord aboneliği alan kişiler vardı, hesapları kara listeye alınıyordu ve Apple tarafında uyarılar geliyordu.
lexoqe dedi: İnternette araştırdım hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz? Ayrıca Letgo uygulamasına iade yapmıyor mesela. Ama dandik oyunlarda iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden bu yöntem ile Discord aboneliği alan kişiler vardı, hesapları kara listeye alınıyordu ve Apple tarafında uyarılar geliyordu.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Eskiden bu yöntem ile Discord aboneliği alan kişiler vardı, hesapları kara listeye alınıyordu ve Apple tarafında uyarılar geliyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim.
F 16 Fighting Falcon dedi: Eskiden bu yöntem ile Discord aboneliği alan kişiler vardı, hesapları kara listeye alınıyordu ve Apple tarafında uyarılar geliyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim.