Apple Store'dan alınan iPad ne zaman gelir?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Geçen hafta Çarşamba gecesinde lazer baskılı Apple Pencil Pro siparişi vermiştim. Tahmini teslim süresi olarak Ekim ayının sonunu gösteriyordu. Ben de buna dayanarak biraz aralıklı almak istediğim için siparişi oluşturmuştum ancak Cumartesi günü yani yaklaşık 3 gün sonra isim baskılı halde kalem teslim edildi. Ben de buna dayanarak iPad siparişini vermek istedim. Amazon'da ve benzeri pazaryeri sitelerinde istediğim özelliklerde olan varyasyonu bulamadığım için Pazar günü Apple Store üzerinden iPad Pro siparişi oluşturdum ancak sipariş hala "İşleniyor" olarak görünüyor, "Gönderime hazırlanıyor" bile olmadı. Sistem şu an yine teslim için Ekim ayı sonunu gösteriyor. Yakın vakitte sipariş veren ve benzer durum yaşayan oldu mu?

Lazer baskı olduğu için ekim sonunda gelir.

Bugün sipariş verdim, iPad Air M3 20 Ekim'de gelecek Apple magic pen Pro 10-17 Kasım arasında gelecek yazıyor.

Lazer baskı yok.

Tablete lazer baskı yaptırmadım. Lazer baskı istediğim ürün bile 3-4 günde gelmişken 2 günde gönderime bile hazır olmaması garibime gitti. Türkiye depo stoklarında bulunmayan ürünleri duruma göre yurtdışından getirtme durumu var mı?

Bugün sipariş verdim, iPad Air M3 20 Ekim'de gelecek Apple magic pen Pro 10-17 Kasım arasında gelecek yazıyor.

Lazer baskı yok.
Bir aksilik olmazsa kaleminiz daha erken gelir muhtemelen. Tablet işini merak ediyorum.

Benimki yola çıktı.

Belki bir kaç günde bir toplu olarak kargoya veriliyordur. Sen de kontrol et bakayım bi' istersen.

Dosya Ekleri

• IMG_9541.png
    144,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleyen: Moderatör:
@Mesutcan24 hala kargoya verilmedi. Yeni öğrenci indirimleri ve satışa sunulan M5'i görünce şu anki siparişimi iptal edip M5 sipariş etmeyi düşünüyorum. Ücretsiz AirPods 4'ü de hesaba katınca iPad Pro M4'ten daha uyguna geliyor M5 benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…