B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Apple Store'dan Blue Microphones Snowball Mikrofon alacağım. Sitesinde fiyat 249 TL olarak yazıyor. İki sorum var: -Bu ürün yurtdışından mı gelecek? -Bu fiyatın üzerine başka bir ücret eklenir mi?
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Apple Store'dan Blue Microphones Snowball Mikrofon alacağım. Sitesinde fiyat 249 TL olarak yazıyor. İki sorum var: -Bu ürün yurtdışından mı gelecek? -Bu fiyatın üzerine başka bir ücret eklenir mi?
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #2 Sanmıyorum. Türkiyede'ki bir şubeden size gönderilir. Hayır vergileri eklenmiş şekilde satıyorlar, Vatan gibi düşünün.
Sanmıyorum. Türkiyede'ki bir şubeden size gönderilir. Hayır vergileri eklenmiş şekilde satıyorlar, Vatan gibi düşünün.
B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #3 Resul.A dedi: Sanmıyorum. Türkiyede'ki bir şubeden size gönderilir. Hayır vergileri eklenmiş şekilde satıyorlar, Vatan gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti alırlar mı peki?
Resul.A dedi: Sanmıyorum. Türkiyede'ki bir şubeden size gönderilir. Hayır vergileri eklenmiş şekilde satıyorlar, Vatan gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti alırlar mı peki?
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #4 blackos dedi: Kargo ücreti alırlar mı peki? Genişletmek için tıkla... Sitesinde ücretsiz teslim diye belirtmişler. Blue Microphones Snowball Mikrofon - Apple Store (Türkiye)
blackos dedi: Kargo ücreti alırlar mı peki? Genişletmek için tıkla... Sitesinde ücretsiz teslim diye belirtmişler. Blue Microphones Snowball Mikrofon - Apple Store (Türkiye)
B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #5 Hmm görmemişim . İlginiz için teşekkür ederim.