Apple Support (?)'dan Gelen E-Posta

cigneve

Kilopat
Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum ve sadece postayı açmak ile virüs bulaşabilir mi?
Resim dosyası da açılmıyor artık. Daha demin açılıyordu açmayı deneyince açamadık falan diyor.

Ne yazıyor e posta da
Resmi açamadım yeniden o yüzden detaylı yazamıyorum fakat başka bir cihazdan oyun içi alım yapıldığı yazıyordu o e-posta adresi ile Apple hesabım olduğunu bile sanmıyorum.
Ekler kısmında da malware detected gibi bir rapor vardı galiba Microsoft'un otomatik tespit sistemi.

Merak etmeyin kimlik dolandırıcılığı e-postası onlar. Bana yaklaşık 6-7 tane geldi bu aralar herhalde. Sanırım benim kimlikle biraz fazla ilgililer herhalde:) Önce giriş yapıldı diye geldi. Sonra Apple Music alış-verişiniz için tebrikler iptal etmek için alttaki linki tıklayın yazıyordu. Bu tip e-postalar geliyor. Apple ile görüştüm bana hepsinin sahte olduğunu ve eğer ücretli bir alış-veriş yaparsanız zaten telefonunuza Apple kimliğiniz ve şifreniz sorusu gelir dedi. Linke tıklamadığın sürece bir sıkıntı yok. Yani e-postaları açmanızın bir zararı olmaz. Zaten gönderen kısmına bakarsanız tuhaf tuhaf adresler var. Adamlar uğraşmamış bile ya bana G-Mail üzerinden yollamış:ROFL:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı