Apple Support (?)'dan Gelen E-Posta

cigneve

Kilopat
Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum ve sadece postayı açmak ile virüs bulaşabilir mi?
Resim dosyası da açılmıyor artık. Daha demin açılıyordu açmayı deneyince açamadık falan diyor.

Ne yazıyor e posta da
Resmi açamadım yeniden o yüzden detaylı yazamıyorum fakat başka bir cihazdan oyun içi alım yapıldığı yazıyordu o e-posta adresi ile Apple hesabım olduğunu bile sanmıyorum.
Ekler kısmında da malware detected gibi bir rapor vardı galiba Microsoft'un otomatik tespit sistemi.

Merak etmeyin kimlik dolandırıcılığı e-postası onlar. Bana yaklaşık 6-7 tane geldi bu aralar herhalde. Sanırım benim kimlikle biraz fazla ilgililer herhalde Önce giriş yapıldı diye geldi. Sonra Apple Music alış-verişiniz için tebrikler iptal etmek için alttaki linki tıklayın yazıyordu. Bu tip e-postalar geliyor. Apple ile görüştüm bana hepsinin sahte olduğunu ve eğer ücretli bir alış-veriş yaparsanız zaten telefonunuza Apple kimliğiniz ve şifreniz sorusu gelir dedi. Linke tıklamadığın sürece bir sıkıntı yok. Yani e-postaları açmanızın bir zararı olmaz. Zaten gönderen kısmına bakarsanız tuhaf tuhaf adresler var. Adamlar uğraşmamış bile ya bana G-Mail üzerinden yollamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…