Apple Tarafından Tamir Edilmeyen Mac Çalışmayacak

Sizin de dediğiniz gibi ABD halkına göre çıkartıyorlar değil mi? İşte bu yüzden çöküş yaşayacaklar Türkiye'de. Bu döviz kuruda aylık 10.000 TL geliri olmayan kim 11.000 TL'ye bir telefon alır?
Markalar ülkedeki fiyatları umursamayacaktır. Milyonluk şirketler ülkedeki krizi, ürünlerin ne kadar olduğunu dert etmeyecektir. Turkcell gibi yerlere çıkınca fatura ile taksit taksit alınacaktır merak etmeyin.
1100 Dolar hiç ucuz değil.
Üzgünüm ama, ucuz

1400 dolardı sanırım en pahalı iphone modeli. Geçen sene iPhone X 1000 dolardan tanıtılınca buna Amerikalılar bile tepki gösterdi. Herkes bir maaşıyla 5 iPhone almıyor orada da.

Peki siz hiç bir ofiste linkini attığınız Laptopu gördünüz mü? Görmediniz çünkü yok denilecek kadar azdır. Bununda belirli başlı sebepleri var. Peki siz hiç sadece oyun oynayan birinin MacBook kullandığınız gördünüz mü? Görmediniz çünkü yok denilecek kadar nadirdir.

Sadece oyun için değil, her alanda işe yarar güçlü donanım. Neden aynı fiyata çok daha güçsüz donanım alayım ki?

Sadece oyun için değil, her alanda işe yarar güçlü donanım. Neden aynı fiyata çok daha güçsüz donanım alayım ki?
Efendim ona bakarsanız iPhone'nun 1-2 GB RAM'li telefonları, Samsung'un 3-4 GB'lı telefonları ile neredeyse aynı hızı yakalıyor. Sistem özellikleri düşük gözüküyor fakat işletim sistemleri de farklı. Güçsüz değil ki insanlar kullanıyor. Dandik değil ki Apple en iyi marka şuan.

1.4 GHz çift çekirdekli, 1GB RAM'li iPhone 6 halen alınıp kullanılıyor Hatta 4S bile satılıyor. Donanımının iyi olması değilde işletim sisteminin iyi olmasının daha avantajlı olduğunun kanıtı gibi.

İşletim sistemlerinde sıkıntı yok artık firmaların "planlanmış eskitme" projelerine göre ürünlerin ömrü değişiyor.

Telefonu incelemedim bir ara Webtekno'nun paylaşımında görmüştüm.
Webtekno videoda telefonun 17 Bin TL olmadığını açıklamıştı. İzlemediniz heralde.
6500 TL ne zaman ucuz olmuş? Zenginsiniz heralde.

Webtekno videoda telefonun 17 Bin TL olmadığını açıklamıştı. İzlemediniz heralde.

6500 TL ne zaman ucuz olmuş? Zenginsiniz heralde.
Webtekno'nun çekilişleri veya sağlamlık testleri haricinde video izlemiyorum başlığı gördüm sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…