Apple tech güvenilir mi?

Ne yaptınız aldınız mı bir sorun var mı?

Ne yaptınız aldınız mı bir sorun var mı?
Sabah yazacaktım hocam ama girmedi siteye. Mailden gördüm yazdığınızı. Bahsi geçen hiçbir yer istediğim ürünü getiremedi maalesef. Mahallemde uzun zamandır tanışık olduğum bir telefoncu abim getirebildi ancak. Oda sorun çıkmazsa inşallah. Sabah gidip alacağım. Ama kargoyla almak istiyorsanız tavsiye olarak AppleOGZ, AppleTech veya Furkan Coskun önerebilirim.

Merhabalar bir önceki Apple Tech forum sayfasına istinaden yorum yazıyorum ben Apple Tech’ten alışveriş yapmış biri olarak gönül rahatlığıyla gidip alışverişinizi yapabilirsiniz diyorum referans üzerine gidip bugüne kadar 3 taneden fazla ürün aldım tekrar yeni alacak olsam bile çok hassas çalışıyorlar tekrar kontrol edelim diyorlar hayır ben size güveniyorum bakmama gerek yok desem bile herşeylerini kontrol ettirip dükkandan gönderiyorlar instagramdada applemelih olarak paylaşım yapıyorlar ordanda görebilirsiniz telefon alanları paylaşıyorlar bende varım göz atabilirsiniz en azından alışveriş yapmasanızda gidip görebilirsiniz güleryüzlü insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…