Merhaba arkadaşlar, Apple Thunderbolt monitörümü Windows üzerinde nasıl calıştırabilirim?
Bununla ilgili bir kac video izledim ama yeterli bilgiye ulaşamadım. Anakart BIOS üzerinde Thunderbolt ile ilgili nasıl ayarlar yapmam gerekir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Thunderbolt kartın anakart üzerine bağlantısını yaptınız mı? Yaptıktan sonra kartı BIOS'tan devreye soktunuz mu? Ayrıca kartı doğru port takmış olmanız ve en güncel BIOS sürümünü kullanıyor olmanız gerek.
Monitörümü sahibinden.com üzerinden satın almıştım üstad. Malesef ürünü satan kişi arızalı satmış. Şuan ürün Apple servisinde. Sanırım bayramdan sonra test etme imkanım olacak. Yardımların için teşekkür ediyorum.
Hepinize merhaba dostlar. Başka bir apple servisine vermiştim ürünü yapılması icin ama malesef o firma ve kişiler tarafından yetkili bayiyim diyerek bir ay oyalandım. Ürünü o firmadan alıp gecen hafta sonu apple efor yetkili teknik servise verdim.
Ürün dün elime ulaştı. İlk denemelerimde apple thunderbolt monitörü calıştıramadım ama bugun farklı kombinasyonlar uygulayarak Apple thunderbolt monitoru calıştırmayı başardım. İnanın mükemmel goruntuler alıyorum şuan. Yıllardır asus kullanmama rağmen Asus Türkiyeyi burdan protesto ediyorum.. Olmaz yapamazsın, böyle birşey yok diyerek teknik servis malesef gereklı destegı alamadım ama yılmadım araştırdım ve başardım. En kısa zamanda calışır vasiyette fotograf ve videoları burdan yukleyecegım