Apple Trackpad İçin OS X Uyumlu Bluetooth USB Adaptör Önerisi

stpro

Hectopat
Selamlar, Apple Trackpad kullanabilmek için, hali hazırda kullanmış olduğum hackintosh sistemim için Bluetooth USB Adapter ihtiyacım var. Biraz araştırdığımda Bluetooth:IOGEAR Bluetooth 4.0 USB Micro Adapter ürünü nette gördüm, bu ürünü ya da farklı uyumlu olacak diğer ürünleri alabileceğim bir mağaza tavsiye eder misiniz? Ürünü TR içinde mağazalarda göremedim, veya bu ürün yerine direk uyumlu olabilecek satın alabileceğim adres linki verseniz harika olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim, peki direk takınca kendi bir işlem yapmaadn görüyor mu ? yoksa multibeast birşey seçmem gerekecek mi ? yosamite 10.10.5 kullanıyorum.

Merhaba. Direk görüyor dediniz peki bende Asus Z170 Deluxe anakart var. Onda bildiğniz gibi dahili Bluetooth ve Wifi var. İkisi de kurulumda belirttiğiniz dosyalar eşliğinde çalışıyor. Peki bu Trust ile dahili Bluetooth çakışmasını nasıl engelliyorsunuz?

Bir de benim kullandığım Huawei modemde hem 2.5 Ghz hemde 5 Ghz ayrı ayrı ağ ismiyle kullanım oluyor. Hackintosh sadece 2.5 Ghz olanı görüyor. Aslında bu benim için çok büyük sorun değil ama ağ çoğunlukla çekmemeye başladı, çünkü Bilgisayarı biraz uzak bir odaya taşımak zorunda kaldım. Bu yüzden wifi alıcı alıp kurayım diyorum. Tavsiyeniz ne olur? Bluetooth alıp modemi mi yaklaştırmam daha verimli olur yoksa Wifi alıcı alıp onu kurmam mı?

Teşekkürler.

Peki tavsiyeniz nedir?Önceki mesajımda sorduğum gibi Wifi mi alma yoksa bluetooth mu almak daha verimli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…