Apple TV kullanılmalı mı?

Makaleler
3
Son açtığım konulardan da anlaşılabileceği gibi tamamen bir Apple ekosistemimin olmasını istiyorum ve Apple TV'nin almaya değip değmeyeceğini sorguluyorum?
Apple TV nedir? Aylık abonelik gibi bir sistemi mi var yoksa cihazı alınca bir kere içindeki her şey sizin mi oluyor?
Apple TV önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son açtığım konulardan da anlaşılabileceği gibi tamamen bir Apple ekosistemimin olmasını istiyorum ve Apple TV'nin almaya değip değmeyeceğini sorguluyorum?
Apple TV nedir? Aylık abonelik gibi bir sistemi mi var yoksa cihazı alınca bir kere içindeki her şey sizin mi oluyor?
Apple TV önerir misiniz?
Sanırım aylık abonelik sistemi var ve Platforma özel diziler vs. Çıkıyor mesela Constellation diye bir dizi vardı başarılı bir işti, ayreten nasıl işlediğini Bilmiyorum ama fîlm kiralamada oluyor sanırsam ve çok ucuz oluyor genelde 3-4tl gibi ücretler. Ama bu uygulamada gördüğüm tv box nasıldır Bilmiyorum

Apple TV cihaz alanlara apple tv+ aboneliği hediyesi (3 aylık) veriliyor diye biliyorum ancak Apple TV+ Türkiye'de kullanıma açık değil. Onun haricinde Apple TV içerisinde ki filmleri satın almanız yada kiralamanız gerekiyor. Cihazınız olsa da olmasa da apple tv uygulaması üzerinden satın aldığınız filmler kütüphanenize eklenir. Pc,android,ios gibi platformlarda da izleyebilirsiniz.

Sanırım aylık abonelik sistemi var ve platforma özel diziler vs. çıkıyor mesela constellation diye bir dizi vardı başarılı bir işti, ayreten nasıl işlediğini bilmiyorum ama fîlm kiralamada oluyor sanırsam ve çok ucuz oluyor genelde 3-4TL gibi ücretler. Ama bu uygulamada gördüğüm TV box nasıldır bilmiyorum.

Apple TV cihaz alanlara Apple TV+ aboneliği hediyesi (3 aylık) veriliyor diye biliyorum ancak Apple TV+ Türkiye'de kullanıma açık değil. Onun haricinde Apple TV içerisinde ki filmleri satın almanız ya da kiralamanız gerekiyor. Cihazınız olsa da olmasa da Apple TV uygulaması üzerinden satın aldığınız filmler kütüphanenize eklenir. PC, Android, iOS gibi platformlarda da izleyebilirsiniz.

Tavsiye eder misiniz mesela akilli TV olmayan bir TV'de kullanilirsa YouTube gibi uygulamalara erisim saglayabiliyor muyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı