T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Apple TV'ye giris yaparken iCloud hesabiniz bu Apple kimligi icin ayarlanmamis uyarisi aliyorum.
chuyin Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 TmpEgemen dedi: Apple TV'ye giris yaparken iCloud hesabiniz bu Apple kimligi icin ayarlanmamis uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon MacBook iPad veya benzeri bir cihazdan eşleme yapmış mıydın.
TmpEgemen dedi: Apple TV'ye giris yaparken iCloud hesabiniz bu Apple kimligi icin ayarlanmamis uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon MacBook iPad veya benzeri bir cihazdan eşleme yapmış mıydın.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 chuyin dedi: Telefon MacBook iPad veya benzeri bir cihazdan eşleme yapmış mıydın. Genişletmek için tıkla... Hayir evdeki her telefon maalesef Android. Ama onceden kullanildi bu apple tv 2-3 kisi tarafindan farkli icloudla
chuyin dedi: Telefon MacBook iPad veya benzeri bir cihazdan eşleme yapmış mıydın. Genişletmek için tıkla... Hayir evdeki her telefon maalesef Android. Ama onceden kullanildi bu apple tv 2-3 kisi tarafindan farkli icloudla
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Hocam saçma gelebilir ama işe yararmı onunda bilmiyorum iOS Android port ROM'u atın belki iCloud falan çalışır.
Hocam saçma gelebilir ama işe yararmı onunda bilmiyorum iOS Android port ROM'u atın belki iCloud falan çalışır.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 Yahya Giray Esen dedi: Hocam saçma gelebilir ama işe yararmı onunda bilmiyorum iOS Android port ROM'u atın belki iCloud falan çalışır. Genişletmek için tıkla... Reis ROM atma isine pek girmek istemiom benim o bolum sorunlu kac IPhone'u cop ettim
Yahya Giray Esen dedi: Hocam saçma gelebilir ama işe yararmı onunda bilmiyorum iOS Android port ROM'u atın belki iCloud falan çalışır. Genişletmek için tıkla... Reis ROM atma isine pek girmek istemiom benim o bolum sorunlu kac IPhone'u cop ettim
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 TmpEgemen dedi: Reis ROM atma isine pek girmek istemiom benim o bolum sorunlu kac IPhone'u cop ettim Genişletmek için tıkla... Hocam ben Android'e iOS ROM'u atın demek istemiştim.
TmpEgemen dedi: Reis ROM atma isine pek girmek istemiom benim o bolum sorunlu kac IPhone'u cop ettim Genişletmek için tıkla... Hocam ben Android'e iOS ROM'u atın demek istemiştim.