Apple ürünleri almaya değer mi?

Makaleler
49
Apple ürünleri almaya değer mi? Bugün samimi olduğum bir PC mühendisi hocamın elinde Apple ürünü gördüm. Dikkatimi çekti ve sordum ve "benim işimi görüyor. Memnunum." şeklinde cevap aldım. Kendisi MacBook kullanıyor.

Sanırım bir de Apple ürünleri birbirleriyle entegre olması daha iyiymiş. Yani macOS ve iOS birleşmesi daha iyi oluyormuş. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcısına göre değişir.

Telefonlarının kaliteli olduğu ortada bilgisayarları genellikle iş alanında çok tercih ediliyor yanlış bilgilendirme varsa düzeltebilirsiniz.

Telefonlarının kaliteli olduğu ortada bilgisayarları genellikle iş alanında çok tercih ediliyor yanlış bilgilendirme varsa düzeltebilirsiniz.
Evet iş için kullanılıyor gayet kullanışlılar keşke bizlerde de olsa

Bir ekosistem ürününe sahipseniz daha iyi tabii ki. Ek olarak sizin ne yapmak istediğiniz ve kullanım amacınıza göre değişir iyi olup olmadığı. Genel anlamda bir yorum yapmak gerekirse alıp pişman olmanız sadece oyun performansı anlamında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…