O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 11 Ağustos 2021 #21 Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır.
Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır.
FURKANarıza68 Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #22 The Tribal Chief dedi: Apple, dünyanın en zengin teknoloji şirketi olmayı hak ediyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Adamlar işi biliyor bir gün oyun işinede bir atsalar of sen o zaman gör. O Görkem dedi: Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır değil Windows'lar çok başa bela sistemler.
The Tribal Chief dedi: Apple, dünyanın en zengin teknoloji şirketi olmayı hak ediyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Adamlar işi biliyor bir gün oyun işinede bir atsalar of sen o zaman gör. O Görkem dedi: Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır değil Windows'lar çok başa bela sistemler.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 11 Ağustos 2021 #23 FURKANarıza68 dedi: Adamlar işi biliyor bir gün oyun işinede bir atsalar of sen o zaman gör. Hayır değil Windows'lar çok başa bela sistemler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bence fiyatları fazla.
FURKANarıza68 dedi: Adamlar işi biliyor bir gün oyun işinede bir atsalar of sen o zaman gör. Hayır değil Windows'lar çok başa bela sistemler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bence fiyatları fazla.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 11 Ağustos 2021 #24 O Görkem dedi: Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Mac'ler iş veya eğitim için tercih ediliyor. 20 saat civarı pil ömrü, macOS'un stabil olması vb. gibi şeylerden dolayı. Sık sık oyun oynayan birisi zaten gidipte Mac almaz.
O Görkem dedi: Tabletleri ve telefonları iyi. Onun dışında bence Windows işletim sistemli bir bilgisayar almak hem daha ucuz hem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Mac'ler iş veya eğitim için tercih ediliyor. 20 saat civarı pil ömrü, macOS'un stabil olması vb. gibi şeylerden dolayı. Sık sık oyun oynayan birisi zaten gidipte Mac almaz.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 11 Ağustos 2021 #25 O Görkem dedi: Bilmiyorum ama bence fiyatları fazla. Genişletmek için tıkla... MacOS işletim sistemini deneyimlediniz mi hocam? Ben Hackintosh ile deneyimledim, Windows'a göre çok daha stabil, render süresi kısa, keyifli...
O Görkem dedi: Bilmiyorum ama bence fiyatları fazla. Genişletmek için tıkla... MacOS işletim sistemini deneyimlediniz mi hocam? Ben Hackintosh ile deneyimledim, Windows'a göre çok daha stabil, render süresi kısa, keyifli...
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Ağustos 2021 #26 The Tribal Chief dedi: Apple, dünyanın en zengin teknoloji şirketi olmayı hak ediyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence etmiyor.
The Tribal Chief dedi: Apple, dünyanın en zengin teknoloji şirketi olmayı hak ediyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence etmiyor.
oriberos Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 523 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Matrix 11 Ağustos 2021 #27 MacBook gerçekten çok iyi bir makine . Bilgisayar mühendisi arkadaşın büyük ihtimal ios geliştirme yaptığı için ekosistem kurmuş.
MacBook gerçekten çok iyi bir makine . Bilgisayar mühendisi arkadaşın büyük ihtimal ios geliştirme yaptığı için ekosistem kurmuş.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.505 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Ağustos 2021 #28 350070 dedi: Bence etmiyor. Genişletmek için tıkla... Açıklar mısınız neyi beğenmediğinizi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 11 Ağustos 2021 #29 Değer. Fiyat olarak itelemeyi seven bir marka ama kalite olarak da yanına yaklaşan marka bulmak zor.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 11 Ağustos 2021 #30 405668 dedi: macOS işletim sistemini deneyimlediniz mi hocam? Ben Hackintosh ile deneyimledim, Windows'a göre çok daha stabil, render süresi kısa, keyifli... Genişletmek için tıkla... Deneyimlemek tabii ki isterdim ama. Ama ben Windows fanıyım
405668 dedi: macOS işletim sistemini deneyimlediniz mi hocam? Ben Hackintosh ile deneyimledim, Windows'a göre çok daha stabil, render süresi kısa, keyifli... Genişletmek için tıkla... Deneyimlemek tabii ki isterdim ama. Ama ben Windows fanıyım