Musa Baran Toka Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 92 Yer Miami / USA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Apple Uygulama Desteği 32 Bit var ancak 64 Bit yok. Laptop yeni her şeyi güncel. iPhone cihazı ITunes'de görmüyordu. Bayağı bir uğraştık ancak bu kadar yapabildim. 64 Bit'e de ihtiyacımız var mı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Apple Uygulama Desteği 32 Bit var ancak 64 Bit yok. Laptop yeni her şeyi güncel. iPhone cihazı ITunes'de görmüyordu. Bayağı bir uğraştık ancak bu kadar yapabildim. 64 Bit'e de ihtiyacımız var mı bilmiyorum yardım edin lütfen.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.606 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 İhtiyacınız yok illa 64 bit olmasına gerek yok.
Musa Baran Toka Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 92 Yer Miami / USA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 misty rosetta dedi: İhtiyacınız yok illa 64 bit olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Telefon Simgesi Çıkmıyor. Ne yapmam gerek? misty rosetta dedi: İhtiyacınız yok illa 64 bit olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata daha var. Son düzenleme: 23 Mayıs 2021
misty rosetta dedi: İhtiyacınız yok illa 64 bit olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Telefon Simgesi Çıkmıyor. Ne yapmam gerek? misty rosetta dedi: İhtiyacınız yok illa 64 bit olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata daha var.