Z Zogo Attopat Katılım 25 Kasım 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:34 #31 Erenovsky dedi: Apple ve Microsoft kampanyasından ne alınabilir Genişletmek için tıkla... steam kampanyasını 10 dolar alarak kullandım, apple için ne yapılabilir ben de pek bulamadım, fikri olan varsa kullanabiliriz
Erenovsky dedi: Apple ve Microsoft kampanyasından ne alınabilir Genişletmek için tıkla... steam kampanyasını 10 dolar alarak kullandım, apple için ne yapılabilir ben de pek bulamadım, fikri olan varsa kullanabiliriz
O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 741 Çözümler 1 Bugün 12:38 #32 TL kart ile ödeme yapanlara iade ne zaman geliyor?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 8 Bugün 13:28 #33 Holland184 dedi: Adı TL kart diye geçiyor evet, muhtemelen 1 haftada gelir, ekstra ücret yok. Genişletmek için tıkla... Dijital kartla ödeme yapınca da geri ödeme yapıyor mu bilginiz var mı?
Holland184 dedi: Adı TL kart diye geçiyor evet, muhtemelen 1 haftada gelir, ekstra ücret yok. Genişletmek için tıkla... Dijital kartla ödeme yapınca da geri ödeme yapıyor mu bilginiz var mı?
Holland184 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 689 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming VG249Q3A 180Hz ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen 5 5600 @ 3.5GHz GOODRAM IRDM PRO 2×8 GB 3600 MT/s ASUS RTX 4060 DUAL OC V2 MSI MAG FORGE 120A B65 650W Kioxia Exceria G2 1 TB Cinsiyet Erkek Bugün 15:51 #34 R MR.X E dedi: Dijital kartla ödeme yapınca da geri ödeme yapıyor mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dijital kartı kabul etmiyor galiba
R MR.X E dedi: Dijital kartla ödeme yapınca da geri ödeme yapıyor mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dijital kartı kabul etmiyor galiba
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 450 Çözümler 2 48 dakika önce #35 Holland184 dedi: Dijital kartı kabul etmiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet ben denedim müşteri hizmetlerini arayınca işleminiz gözükmüyor dendi iade ettim. Şimdi yeni TLcard açtırdım yeni onu bekliyorum.
Holland184 dedi: Dijital kartı kabul etmiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet ben denedim müşteri hizmetlerini arayınca işleminiz gözükmüyor dendi iade ettim. Şimdi yeni TLcard açtırdım yeni onu bekliyorum.