Apple vs Anker 20W adaptör

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
Çakma adaptör kullanıyorum 1 haftadır, yeni aldım telefonu iPhone 12, son 2-3 şarj etmemde telefonu çok ısıtıyor şarj ederken, kullanırken de hem çok ısıniyor hem de hızlı bitiyor şarj. Apple'inkini mi alayım Anker mi? Hangisi daha uzun süre götürür? Kaliteli olanı arıyorum Anker'i ucuz diye direkt önermeyin her ne kadar bilindik marka olsa da. Önerdiğinizin linkini de atarsanız sevinirim çok var 20W şarj adaptörü.

Çakma adaptör kullanıyorum 1 haftadır, yeni aldım telefonu iPhone 12, son 2-3 şarj etmemde telefonu çok ısıtıyor şarj ederken, kullanırken de hem çok ısıniyor hem de hızlı bitiyor şarj. Apple'inkini mi alayım Anker mi? Hangisi daha uzun süre götürür? Kaliteli olanı arıyorum Anker'i ucuz diye direkt önermeyin her ne kadar bilindik marka olsa da. Önerdiğinizin linkini de atarsanız sevinirim çok var 20W şarj adaptörü.
Kablo neyse de bence Adaptor icin her zaman telefonun markasindan alinmali.

30 bin liralık telefona neden çakma adaptör kullanıyorsunuz🤦‍♂️

Orijinal Apple şarj adaptörü alın 600₺'ye

30 bin liralık telefona neden çakma adaptör kullanıyorsunuz🤦‍♂️

Orijinal Apple şarj adaptörü alın 600₺'ye
Evde adaptör yok bir tek o vardı Type-C girişli onu kullandım. Telefonu geçen hafta aldım uzun süredir yok yani, yeni aklıma geldi unutmuşum gitmiş adaptör mevzusu. Apple alacağım teşekkürler cevap veren herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı