Apple vs Lise

mabcitayfa92

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorum kısa ve öz. Lise yıllarında okula iPhone 6 gibi bir telefon ile gitmek sakıncalı olur mu? (özellikle iPhone 6+)

Lisede çalma durumları vs. gibi şeyler olabilir diye düşünüyorum. Derste kapalı veya sessize alırsan ve derste telefonla meşgul olmazsan öğretmenler bir şey demeyecektir. Ama görüpte çalmak isteyen olabilir, lise orası ne olacağı belli değil.

Liseye yeni başlamıştım. Ekim ayında telefonum çalınmıştı. Artık gerisini sen düşün bence.

Bizim sınıfta bir kızda 5s vardı. Kız biraz saftı senin öyle olduğunu düşünmüyorum. Arada arkadaşlar telefonunu kızın sırasının altına koyarlardı kız arayıp dururdu. iPhone'umu bul diye bir şey var diye biliyorum. Bu şekilde kaybolsa bile bulabilirsin. Kesinlikle her türlü şifreyi koy. PIN, normal telefon şifresi, varsa uygulama, klasör şifreleme. Bu şekilde önlerler alırsan sorun olmaz. Bende Lumia 520 var, ya cebimdedir yada masanın üzerindedir. Bu arada aşağılamak gibi olacak ama şimdi meslek lisesine gidiyorsan orada pek düzgün insanlar olmuyor. Orada çalabilirler. Ben Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'nde okuyorum hiçbir şekilde telefon çalınma durumu duymadım.

Açıkçası çok beğendim fakat bu ve bunun gibi durumlar yüzünden alamayacağım, içimde kaldı yemin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla çalınmasından korkma. Kendini koru gerekirse, kavga öğren. Sakın ama sakın korkma. Iphone 7 çıksın al cebine yine git. Ve bastıra bastıra herkese göster.

Beşiktaş atatürk anadolu lisesi, kadıköy anadolu için nakil isteyeceğim, 1 puan daha düşerse kadıköy anadoludayım

Dostum iPhone bul uygulaması çok işe yarıyor. Bence hiç korkmana gerek yok. Derste sessize alacaksın zaten. Sürekli cebinde dursun bir şey olmaz.

Cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir.

Oraya girecek beyni size nasıl veriyorlar ya. Dostum oralarda çalacak adam bulamazsın. Orada insanlar kariyerini düşünüyor, çalmak akıllarının ucundan bile geçmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…