Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Güzel kardeşim, benim bir şeyi savunduğum yok. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz ve rekabet olmadıkça biz bir şey desekte pekte bir şeyin değişmeyeceğini söylüyorum sadece. Yazdıklarımı anlayarak oku lütfen.

Yarın öbür gün Google, Android'i optimize etse, Android telefon üreticileri MAh'tan kısabilir çünkü bu bir maliyettir. Rekabet olmadıkça bir şeyin olacağı yok.

Ben burada bir mantık göremiyorum açıkçası. Gitsin Apple 100 mAh koysun o zaman. Ustelik hakkım yok demişsiniz. Eleştirme hakkımda mı yok? 20k mAh koysa yine eleştiririm.

Yok hocam, özür dilerim sizin önceki mesajinizdaki rekabet kısmını geçmişim biraz Tamamıyla haklısınız hocam. Bu konuda arkanızdayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung diyecektim de herhalde linçlenirim, neyse. Apple diyeyim bari. Yoksa forumdan kovarlar

En doğrusu Huawei fotoğraf konusunda hepsine tek koyar bu da bir gerçek.

O görüntü işlemeyle nerede koyuyor, renk doğruluğu ve özellikle video performansı konusunda (kendi ürettiği işlemcinin ISP'si ve kendi işletim sistemi yüzünden) berbat. Fotoğraf konusunda P60 Pro gayet iyi hâlde ancak video performansında iPhone 12 Pro Max veya S22 Ultra çok daha iyidir.

Apple Zoom yapabiliyor, kamera uygulamasından değil ama büyüteç uygulamasından.

Dostum, baz modellerine tele lens koymamış, iPhone 12 kullanıyorum 3X'de bozulmalar başlıyor sen büyüteç uygulamasından 5X yerine 10X yapsan n'olur, sanki Samsung ile baş edebilecekmiş gibi yazmışsın.

Huawei Samsung'u tokat manyagı yapar derken genel konuştum, onu da anlamamışsın.

5G patenti alamayan, ürettiği video işleme özürlüsü işlemcilerle bırak Samsung'u tokatlamayı önce Xiaomi'nin amiralleriyle baş etsin.

Korkmuyorum da hocam uzun süre çatışma başlıyor ve ben katlanamıyorum buna.

Yazılım konusunu geçiyorum o herkesin malumu. Telefonlar bazında düşünürsek öyle 100x zoomu falan yok ancak profesyonel çekimlerde Apple üzerine tanımam. Gece modunun, portre modunun kalitesi..

Samsung Electronics. Samsung deyince genelleme yapıyoruz. Samsung ayrı Samsung Electronics ayrı.
Adamın neyi kastettiğini anlıyorsun ne gerek var bu bilgiye?

Apple bir hapishane. İPAD'e film indirirken bile 40 takla atıyoruz. Uygulamalar hep paralı ve pahalı. Androidde apk yı indir geç. Neyse bu işletim sistemi konusuna girer.
Ürün kalitesi bakımından Apple diyorum. Amerikalılar malın iyisini kullanır.
Ürün çeşitliliği konusunda ise Samsung ile başa çıkabilecek marka yok sanırım. Zamanında Samsung marka vince bile bindim.

Kalite olarak(oyun,ekran,kamera,vs.) Apple tabiki.Ama fiyat bakımından Samsung diyorum.

Bu konular neden bu kadar tartışılır ilginç. Çok param var sorun yok dersen her türlü Apple. Telefon, tablet, Mac her neyse.
Ama param sınırlı fiyat performansa bakarım dersen Samsung ve hatta diğer markalar.

Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da A kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.
Samsung ve özelliklerine bayılıyorum.Mesela duvar kağıdın mor bişeyse üst paneldeki tuşlarda mor oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…