Broşürleri okuyabiliyorsun, ama yeterli değil, Huawei toparlanma aşamasında.
Toparladıktan sonra ortada Samsung kalır mı kalmaz mı o zaman görürüz.
Apple Zoom yapabiliyor, kamera uygulamasından değil ama büyüteç uygulamasından.
Ne Samsung arkadaş her yerde bir fanı varcidden para mı veriyor size ya
Daha az RAM kullanıyor ve Samsung'dan daha hızlı arayüzü var. Daha akıcı Apple.
Huawei Samsung'u tokat manyagı yapar derken genel konuştum, onu da anlamamışsın.
iPhone 14 Pro, Samsung Galaxy S23 ve Samsung Galaxy S23 Ultra kullanıyorum.
Bunu da göz önünde bulunduralım.
Qualcomm dediğiniz muhtemelen baseband çipi, yani hücresel ağa vb. bağlanmak için kullanılan çip.Qualcoom damgası var islemcisinin üzerinde.
Hocam, kimse kimseye para falan vermiyor. Ayrıca, Android ne zamandır Samsung'un yaptığı bir şey oldu? Samsung'a ait falan değil, her zaman Samsung'u 1-0 geriden başlatmıştır. O ayrı bir konu. Android'in RAM kullanamaması, optimizasyon vs. ne zamandır Samsung'un sorunu? Sonuç olarak, Samsung'a ait değil. Şu ara Android daha ön planda gibi. İnsanlar artık IOS'un güvenlik protokollerinden sıkıldı sanırım. Bana göre iOS > Android, ama biz burada Apple vs Samsung karşılaştırması yapıyoruz. Ailemde Redmi Note 11 kullanan da var, Oppo da var, ama hiçbiri Samsung'daki Android arayüzüne sahip değil. Atıyorum, bir uygulamaya giriyorsun, Samsung'un 2016'da kullandığı Android 6 arayüzü ile izin istiyor ve diğer her Android'de böyle. Yani burada Apple vs Samsung konusu altında konuşuyoruz, iOS vs Android değil. Bu arada, unutmayın, ülkenin yarısı cafelerde insanlara hava atmak için aylık 20k taksitle iPhone alıyor.
"Bu arada unutmayın ülkenin yarısı cafelerde insanlara hava atmak için aylık 20k taksitle iPhone alıyor." yorumunuza karşılık vermek istedim, algınız yersiz çoğu insan sosyal medya ve kamera performansı bakımından daha kaliteli cihazları tercih etmekteler. Sende iPhone 12 kullanıyorsun, hava atmak için mi aldın mesela. Bu tip konularda genelleme yaparak yorum yapmanız mantıklı gelmiyor. Bende iPhone 14 Pro kullanıyorum gösteriş için mi aldığımı düşünüyorsunuz. Eğer öyle düşünüyorsanız yanlış bir bakış açısına sahipsiniz demektir. %10'luk bir kısmının amacı hava olabilir belki. %50'lık bir bölüm için hava amaçlı alıyorlar demeniz enteresan kaçmış doğrusu!
Hocam emin misiniz evet herkes için geçerli değil bir hata yaptım ama insanlar popüler kültür kölesi olmuş ve taksitle IP alıyor ve kamera açısına gelirsek Samsung bariz bir şekilde önde 21k verip 12mgp kameraya sahip bir telefon almak yerine 18k verip 50mgp 8K kayıt alabilen S22 almayanlar ne oluyor ayrıca işlek bir yere giderseniz herkesin elinde aralarında en eski olan bir IP 11 görebilirsiniz (herkes derken 10 kişiden 3'ünde iPhone dışında cihaz vardır)
Hocam emin misiniz evet herkes için geçerli değil bir hata yaptım ama insanlar popüler kültür kölesi olmuş ve taksitle IP alıyor ve kamera açısına gelirsek Samsung bariz bir şekilde önde 21k verip 12mgp kameraya sahip bir telefon almak yerine 18k verip 50mgp 8K kayıt alabilen S22 almayanlar ne oluyor ayrıca işlek bir yere giderseniz herkesin elinde aralarında en eski olan bir IP 11 görebilirsiniz (herkes derken 10 kişiden 3'ünde iPhone dışında cihaz vardır)
Allah aşkına kaç kere 8K video çektin? Kaç kere çekmeyi düşünüyorsun? 8K video şu anda hiçbir işe yaramayan boş bir teknoloji. 50MP olayına gelince eğer manzara fotoğrafı çekiyorsan dediğin gibi 50MP ciddi bir avantaj ama yakın mesafe çekiyorsan 1000MP de olsa bir anlamı yok çünkü yakın çekimlerde büyük megapiksel değil sensör kalitesi, lens kalitesi, yazılım gibi unsurlar önemli. S22 mobil veride 4 saatte pili biten kamerada fırın gibi olan bir cihaz. Kabul 11'e 18k ve üzeri fiyat verip almak mantıklı değil ama S22 gibi sorunları olan bir cihazada para vermek bence mantıklı değil.