Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

A15 ve A16 var M1 gen 1 pasif kalmış gibi görünüyor 8gen2 kendini göstermiş görünüyor.
Kayda değer bir şey göremedim S22 13 Pro ile rakip güldürdünüz beni
Hocam memnun değilsen S22 al kullan gerçekten, memnun değilsen tatmin etmediyse kullanma. Güncellemelerden bahsediyorum tabii ki başka ne olabilir?
Ben memnun kalmadım, sattım demek ki sorun bende değilmiş yani.

Kayda değer bir şey göremedim

Size yazsak da, sentetik de paylaşsak, konsol grafikli GPU'yu zorlayan oyun testini de paylaşsak kayda değer bir şey göremiyorsunuz zaten. Ayrıca mesele 8 Gen 2 değil, 8 Gen 1 kullanan S22 Ultra ile A15 Bionic kullanan 13 Pro Max arasında 10 FPS var, eğer Samsung'da ölümsüz throttle mekanizması olmasaydı Motorola Edge X30, Xiaomi 12 Pro gibi geçerdi. Bunu anlamanız lazımdı, demem o ki, A13 bırak 8 Gen 1'i tokatlamayı köpeği bile olamaz. Yanlış bilgi vermede üstünüze yok, bazı şeyleri düzeltince de konuyu muazzam bir şekilde saptırıyorsunuz. 8 Gen 2'le ya da A15 ile ilgisi yok, hiçbir şeyin pasif kaldığı falan da yok. Kusura bakmayın ama siz körü körüne kendi bildiğinizi okumaya devam ettiğiniz sürece ben de sert bir şekilde çıkışacağım.

Yanlış bilgi mi veriyorum, şaka yapıyorsun her halde IP iPhone Türkiye'den kaynak alıp paylaştığımda yaptığınızı unutmadım daha. Doğru bilgiyi yanlış bilgi olarak raporladığınızı unutuyorsunuz. 8 gen 1 fazla pil tüketimi sorunu ile gündemde bu mu yanlış bilgi?
Görüyorum çevremizde hala iphone 6 kullananlar var, 5S bile kullananlar var.

8 gen 1 fazla pil tüketimi sorunu ile gündemde bu mu yanlış bilgi?

Hayır bu değil. A13, 8 Gen 1'i tokatlar diye diretmeniz. Sentetikler ortada. Yanlış bilgi işaretleme konusunu da kaçıncı dile getirişim bilmiyorum ancak virgül kullanmamanız sonucunda yanlış anlamamdan kaynaklanıyor, 2 dakika sonra geri çekmedim mi zaten?

Çekmiş olabilirsin ancak bu okuduğunu anladığın anlamına gelmiyor.
Sakin ve dikkatli bir şeklide okumuş olsaydın bu sorun olmayacaktı.
A13 hala çok güçlü olmasa da yapılan güncellemeler aracılığıyla yapılan testlerde de güç kaybetmiş olsa bile birçok Android cihazdan güçlü olduğunu söylemem yanlış olmaz.
Özellikle anlatmaya çalıştığım olay 1 yıl önce adam test videosu atmış ancak 1 sene geçmiş üzerinden. Güncellemeler geldi geliştirmeler yapıldı frekans aynı kalmadı mesela.
Çok ince ayrıntılar veriyorum sen anlamadığımı ve yanlış bilgi verdiğimi söylüyorsun.
Senin aksine daha çok kullanıcı yorumları olduğu taktirde kayda değer bir açıklama olmuş oluyor benim için. Umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…