Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 gen 1 fazla güç tüketimi muhabbetini çözsün daha sonra konuşuruz bence bu detayı.
Diyorum ki S22 ısınıyor, ve A13 hala bazı Android cihazlardan stabil çalışıyor.

S22'de kullanılan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'in ısınma sorunu yazılımla çözülecek durum ise neden o zaman S22 değil de S23'e zorlayın diyoruz? Gerçi bu fiyatlardan sonra dememiz biraz zor.

Konuyu saptırmaya devam ediyorsunuz. Bana ne yetkili servisinizden ya da işletmenizden. Siz iPhone 11 performansta S22'yi tokatlar gibi komik bir şey yazdınız, gerisi beni bağlamaz. Körü körüne de devam ediyorsunuz.

A13 Bionic, SD 888'i daha her konuda geçemiyorken 8 Gen 1'i nasıl geçecek? Sorun ısınması ama performansından bahsediyoruz.
SD 888'i değil, önce GPU'da görüntü oluşturma da Exynos 2100'ü geçsin. Bu yazdıklarıma Apple'ı kötülüyorsun diyenler oluyor bu arada, bunlar doğrular ve Apple GPU'yu PowerVR'dan tedarik ettiği sürece bu doğrular değişmeyecek.

S22'de kullanılan Qualcomm Snapdragon 8 gen 1'in ısınma sorunu yazılımla çözülecek durum ise neden o zaman S22 değil de S23'e zorlayın diyoruz? Gerçi bu fiyatlardan sonra dememiz biraz zor.

Hocam bende diyorum zaten S22 önermek istemiyorum S23 daha mantıklı 8gen 2 kullanmışlar cihazda zaten. Ki testlerde de cihaz kendini göstermiş yeterince. S22 önermek istemediğim için verdiğim detayların kafadan uydurma olduğunu söyleyenler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
A13 bionic, SD 888'i daha her konuda geçemiyorken 8 gen 1'i nasıl geçecek? Sorun ısınması ama performansından bahsediyoruz.

Hocam cihaz belli bir sıcaklığı aştığında maalesef ki Performans'ta da düşüşler yaşamaktadır.
Söylemeye çalıştığım olay bu, söylediklerimi de kafadan uydurma şeklinde yorumlayanlar da var komik kaçıyor gerçekten artık.

Ben sorun yaşatan cihazları önermek istemiyorum, Öyle dedim anlamadılar böyle söylüyorum mecburen.

Gul hocam gul. Gulmek iyi gelir insana.

Kimi nasıl uzduysem hiç alakam olmayan yerlerde adim geciyor

Tam senin başlıklarındı oysa

Konuyu saptırmaya devam ediyorsunuz. Bana ne yetkili servisinizden ya da işletmenizden. Siz iPhone 11 performansta S22'yi tokatlar gibi komik bir şey yazdınız, gerisi beni bağlamaz. Körü körüne de devam ediyorsunuz.

Sende sorunu olduğunu bilmene rağmen şu cihazı öneriyorsun ya pes gerçekten.

Sende sorunu olduğunu bilmene rağmen şu cihazı öneriyorsun ya pes gerçekten.
Ben etiketlenmedim ama kendi adıma konuşayım, sorunlu olup olmaması için demedim. Kimin daha güçlü olduğu hakkında konuşmuştum

Neden vermedim acaba, yorumunuz yeterince açıklayıcı olmuş.
Firmalardan para almıyorum arızası olmasına rağmen de körü körüne o cihazı önermem.
Sorun çözülmüş olmalı, ki pişman olmayayım. Ancak bunu anlamanızı bekleyemem!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…