Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sen kendini Apple'a bağlamışsın artık. Ben şu an zamanında ucuza aldığımı düşündüğüm Poco X3 Pro'yu kullanıyorum. Herhangi bir telefona geçersem tuş hareketleri dışında kısa sürede alışamayacağım bir şey yok. X3 Pro'dan S9+'ya geçmiştim. Boyutundan dolayı tuş hareketlerine alışamadım ve mecbur geri X3'e döndüm. Yakın zamanda Apple'a geçersem bu sefer de farklı tuş hareketlerine alışmam biraz sürecek.

2 yıl öncesine ait, bu attığınız test videoları argüman sorunu yaşadığınızı gösteriyor.
2 yıl öncesine ait olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Sabahtan beri mesajlarınızı okuyorum size yazmamak için kendimi zor tutuyorum, tek vasıfınız önünüze gelene anlama sorunlusun demek galiba. Kendim iPhone 13 kullanıyorum, arkadaşım da S21 var bizzat gördüm throttle yediğini. Alın güncel video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonunda anlayan biri.

S21 ya da S22 serisi ise normal. İki modelde de Exynos daha iyi ISP'ye sahip. Ama CPU performansında geride kalıyorlar.

Hocam bu olayı 2019 da yaşadım orta bütçeli bir cihaz ararken söylenmişti bize.

Önceki mesajlara bakabilirsiniz hocam. MP'ye göre kıyaslayan bayi çalışanları varmış.

Ayrıca MP olarak bir genelleme yaptım sizi bilmem ama ben diyafram ile MP'ye bakıyorum.

Son düzenleme:
Hata ediyorsunuz. MP satış oyunundan başka bir şey değil.

Hocam ikisinin de diyafram açıklığı aynı ondan MP'den bahsettim yoksa MP 500 olsun diyafram 4 olduktan sonra bir anlamı yok.

MP satış oyunundan başka bir şey değil.

Low-end ve midrange cihazlar için geçerli ancak IMX 766 yukarı sensör kullanan telefonlar için pek geçerli değil. Adamakıllı sensör ve yazılımda az MP'ninde çok MP'ninde avantajları ve dezavantajları var.

"2 yıl öncesine ait olması hiçbir anlam ifade etmiyor." gerçekten mi?
Cevap vermeme gerek kalmamış, yetersiz bakiye gibisin. Bilgi bakımından yetersiz.
Samsung 2 yılın sonunda işkence haline geliyor, ve istenilen performansı sunamamakla birlikte.
Kullanıcılarına sorunlar çıkarmaya başlıyor. Siz tam gaz Fanboyluğa devam edin!
Ve güncel dediğiniz video'yu da izledim gözlerim kanadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…