Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlginç. 2 yıl önce PUBG'da bile kendini kısıyorsa sizin bu yorumunuza göre şu an daha kötü bir halde olmalı, ama önceli mesajlarınızda bunun aksini iddia ediyordunuz. Ne derseniz deyin Exynos 2100 throttle yiyen bir SoC.

Exynos başlı başına bir sorun zaten, ki diğer yorumlarımda genelde övmüyorum.
Siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz sadece, işlemcisi kötü bir cihazı öneren siz oluyorsunuz genelde. "Exynos 2100 throttle yiyen bir SoC." istediğini yesin bana ne ki Ben Apple kullanıyorum. Kafam rahat iPhone 14 Pro kullanıp şikayet eden görmedim

Exynos başlı başına bir sorun zaten, ki diğer yorumlarımda genelde övmüyorum.
Siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz sadece, işlemcisi kötü bir cihazı öneren siz oluyorsunuz genelde.

Exynos başlı başına bir sorun deyip 8 Gen 1'li cihaz yerine soğutması olmayan plastik Exynos 2100'lü cihaz önermeniz de iyiymiş.

Kendinizle çelişmenizi hayretle izliyorum. Neyse, pek takmayacağım. Madem attığım video doğru degil, S21’in throttle yemediği video atta görelim. Ayrıca sadece Exynos 2100’ü gömdüğüm mesajı alıntılayıp fanboyluğa devam et demen değişik.

Exynos başlı başına bir sorun deyip 8 gen 1'li cihaz yerine soğutması olmayan plastik Exynos 2100'lü cihaz önermeniz de iyiymiş.

S22'yi önereceğime S21 FE öneririm kardeşim, bu neden bu kadar battı size anlamadım!

Attığı video ile çelişen biri bunu söylediğinde daha da komik oluyor! Ki anlatmak istediğimi de gram anlamamış olmanız da şaşırtmadı! İstediğini yesin İphone 14 Pro kullanıyorum kafam rahat. Ve son olarak Apple fanı olsaydım Samsung önermezdim. Papağan gibi tekrar yapacağına aklını kullan! Akıl ve mantıktan bahsetmeyin siz bir zahmet!

S22'yi önereceğime S21 FE öneririm kardeşim, bu neden bu kadar battı size anlamadım!

Bana batan yok. 1 haftadır herhangi bir bilgi birikimin olmadan, bilgi dayanağın olmadan muhalif oluyorsun. S21 FE kasasındaki Exynos 2100, S22 kasasındaki 8 Gen 1'den cok daha erken ve daha fazla throttle yiyor. Bunu anlayabilmen dileğiyle.

Exynos başlı başına bir sorun deyip 8 gen 1'li cihaz yerine soğutması olmayan plastik Exynos 2100'lü cihaz önermeniz de iyiymiş.

Anlamıyorsun yaşıyorsun değil mi? Bazı yorumlarıma da denk gelmişsindir.
Samsung önerirken acaba sorun yaratır mi diye düşünerek yorum yapıyorum dediğimi görmüş olmana rağmen yaptığın yorumlar komik kaçıyor Efe!

Senin hala bunu anlamadığını görmek üzücü, S22 önereceğime S21 FE öneririm diyorum!
Daha kaç tekrar istiyorsun? Ben anladım da sen hala anlayamadın! Diyorum ya ne yerse yesin 8 gen 1 işlemcisini barındıran bir cihazı önermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle tartışığımız süre zarfı boyunca yine en başa geri dönüyoruz.

Samsung önerirken acaba sorun yaratır mi diye düşünerek yorum yapıyorum dediğimi görmüş olmana rağmen yaptığın y!

Bak dostum, dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama sabahtan beri biz neyi tartışıyoruz? 8 Gen 1'in her halükarda Exynos 2100'den daha iyi olduğunu söylüyorum gelmiş sorunlu cihaz falan diyorsun. S22’ye ne kadar sorunlu diyorsan S21 FE’de o kadar sorunlu, hatta GPU konusunda soğutması olmadığı için çok daha beter tablo çizebiliyor oyunlarda.

Bu konuda sadece seninle sorun yaşıyoruz, sorunu kendinizde arayın bence.
Ben seninle tartışmıyorum, sorunlu cihazı önermem ben kardeşim.
S22'yi önermemi bekleme benden! S22 önereceğime S23 öneririm ama S22 önermem.
Ne laftan anlamazsın!

Ben seninle tartışmıyorum, sorunlu cihazı önermem ben kardeşim.

Yaklaşık 1 haftadır, alıntıladığın mesajda dahil olacak şekilde S22'deki bütün sorunların beterinin S21 FE'de de olduğundan bahsediyorum bir sürü argümanda paylaştım ancak aynı şeyi tekrarlamaya devam ediyorsun.

Ben seninle tartışmıyorum,

Bunu yazıp yanlış bilgilendirme yapınca sinirlendirmeye çalışıyorum demende iyiydi, ne kadar tilt olduysan artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…