Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gelelim Reddit'e:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 Plus, 1 tane Ultra şikayeti var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Konuyu acan zaten...

9 yorumdan 4'ü plus...

Burada da bir kullanıcı plus versiyonunda şikayetçi olmuş.

Ve hepsinde S22'si olup da hiç sorun yaşamayan kullanicilar da var.

Neyse bu kadar yeter, sen de bakabilirsin. Rahat bir şekilde en çok plus/Ultra versiyonlarından sikayetciler. Ve bu sorunun zamanla çözüldüğünü anlatan en az 5 kullanıcı gördüm.

Haklısın S22 de sorunlar çözülmüş. Görürsem söylerim.

Sana birçok konuda katılıyorum ama bu konuda katılmıyorum.

S22'de, Ultra'da olan Vapor Chamber görevini cam ve alüminyum karşılıyor. S21 FE'de ise bu görevi yapabilecek hiçbir şey yok, ısınının içeride yalıtılması cihaz için zararlı bir şey. S22 ne kadar ısınıyorsa S21 FE'de o kadar ısınıyor ancak S22 ısıyı malzemenin iletkenliğinden dolayı dışarı iletirken plastik S21 FE bunu yapamıyor.

S21 de böyle mi?

Fun fact: S22, S22 Ultra'dan daha serin çalışıyor. Telefonlardaki soğutma sistemi bilgisayardaki gibi değil, o Vapor Chamber (Buhar odası) içerideki ısıyı dışarı muazzam aktarıyor ve malzemesi de el verişli, hava akışı daha iyi olunca throttle yaşanmıyor. S22'de Vapor Chamber olmadığı için mobo direkt kendini kısıyor ve bırak S22U performansını, ısınmıyor bile. S21 FE'de ise ısıyı iletecek bir malzeme bile olmadığı için Genshin gibi oyunlarda direkt AVG. 7-8 FPS veriyor ancak o ısıyı dışarı iletemediği için hissettirmiyor da. S22 her halükarda çok daha performanslı. Çeliştikler nokta bu, eğer S22 anormal ısınıp S21 FE ile yayla serinliği yaşasalardı S22 çok daha performanslı çalışmazdı.

S21 de böyle mi?

Evet S21'de S22 kadar termal beceriye sahip değil ancak en azından kamera havusu vs. paslanmaz çelik ve üstünde premium algısı kurulmuş. S21 FE'de durum böyle değil, kasa baştan aşağı plastik.

Genchin impact gibi her işlemcinin pestilini çıkarabilen dengesiz bir oyuna göre mi karar veriyorsun? Oyunda her cihaz ısınır. Ben S22'deki ısınma olayını oyun değil kamera üzerinden eleştiriyorum. Elimden birçok akıllı telefon geçti. Kamerada S22 kadar ısınan bir cihaz görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…