Samsung Galaxy S22 units reportedly overheating for some users
Some Samsung Galaxy S22 users are facing an issue with Android 13 where their phones are overheating due to the update. Here's what we knowpiunikaweb.com
Gelelim Reddit'e:
2 Plus, 1 tane Ultra şikayeti var.
Konuyu acan zaten...
9 yorumdan 4'ü Plus...
Burada da bir kullanıcı Plus versiyonunda şikayetçi olmuş.
Ve hepsinde S22'si olup da hiç sorun yaşamayan kullanicilar da var.
Neyse bu kadar yeter, sen de bakabilirsin. Rahat bir şekilde en çok plus/Ultra versiyonlarından sikayetciler. Ve bu sorunun zamanla çözüldüğünü anlatan en az 5 kullanıcı gördüm.
Bunları forumdan da bulabilirsin, başka yere bakmaya gerek yok. S22'nin sorunu konusunda hemfikiriz zaten, bunu bana kanitlamana gerek yok.
Bunları forumdan da bulabilirsin, başka yere bakmaya gerek yok. S22'nin sorunu konusunda hemfikiriz zaten, bunu bana kanitlamana gerek yok.
Ama sanıldığı kadar problemli ve S22'ye özel olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
S22'den başka zitlastigimiz konu var mı ki zaten?Sana birçok konuda katılıyorum ama bu konuda katılmıyorum.
S21 FE yi 1 gün kullandım. Defalarca fotoğraf çektim. S22'deki gibi anormal derecede bir ısınma görmedim. S22 de soğutma sistemi yok. Soğutma sistemi S22 Plus ile S22 ultrada var ki en etkili soğutma sistemi S22 ultrada. Eğer S22 ultrayı savunsaydınız saygı duyardım çünkü 8 gen 1'e rağmen ultranın büyük kasa, soğutma sistemi gibi artıları var. Benzer durumlar S22 için geçerli değil.
S21 de böyle mi?S22'de, Ultra'da olan Vapor Chamber görevini cam ve alüminyum karşılıyor. S21 FE'de ise bu görevi yapabilecek hiçbir şey yok, ısınının içeride yalıtılması cihaz için zararlı bir şey. S22 ne kadar ısınıyorsa S21 FE'de o kadar ısınıyor ancak S22 ısıyı malzemenin iletkenliğinden dolayı dışarı iletirken plastik S21 FE bunu yapamıyor.
S22 F/P bir cihaz ve alınmayacak da değil. Isınma sorununun yanında en büyük sorun pil.
Samsung Galaxy S22 units reportedly overheating for some users
Some Samsung Galaxy S22 users are facing an issue with Android 13 where their phones are overheating due to the update. Here's what we knowpiunikaweb.com
Gelelim Reddit'e:
2 Plus, 1 tane Ultra şikayeti var.
Konuyu acan zaten...
9 yorumdan 4'ü Plus...
Burada da bir kullanıcı Plus versiyonunda şikayetçi olmuş.
Ve hepsinde S22'si olup da hiç sorun yaşamayan kullanicilar da var.
Neyse bu kadar yeter, sen de bakabilirsin. Rahat bir şekilde en çok plus/Ultra versiyonlarından sikayetciler. Ve bu sorunun zamanla çözüldüğünü anlatan en az 5 kullanıcı gördüm.
S21 de böyle mi?
Fun fact: S22, S22 Ultra'dan daha serin çalışıyor. Telefonlardaki soğutma sistemi bilgisayardaki gibi değil, o Vapor chamber (buhar odası) içerideki ısıyı dışarı muazzam aktarıyor ve malzemesi de el verişli, hava akışı daha iyi olunca throttle yaşanmıyor. S22'de Vapor chamber olmadığı için MOBA direkt kendini kısıyor ve bırak S22u performansını, ısınmıyor bile. S21 FE'de ise ısıyı iletecek bir malzeme bile olmadığı için genshin gibi oyunlarda direkt AVG. 7-8 FPS veriyor ancak o ısıyı dışarı iletemediği için hissettirmiyor da. S22 her halükarda çok daha performanslı. Çeliştikler nokta bu, eğer S22 anormal ısınıp S21 FE ile yayla serinliği yaşasalardı S22 çok daha performanslı çalışmazdı.
Eki Görüntüle 1865266
Evet S21'de S22 kadar termal beceriye sahip değil ancak en azından kamera havusu vs. paslanmaz çelik ve üstünde premium algısı kurulmuş. S21 FE'de durum böyle değil, kasa baştan aşağı plastik.